Бориса се закани да изхвърли Николета от Би Ти Ви

Бориса3Моделът Бориса Тютюнджиева се заканила, че ще измести Николета Лозанова от мястото й на водеща на новото предаване „Папараци“ по bTV.

Нежната половинка на продуцента Андрей Арнаудов казала  категорично пред свои приятели, че след края на сезона  ще изхвърли от тв ефира плеймейтката, която според нея не ставала за нищо.

Отдавна Бориса е на нож със съпругата на Валери и отдавна критикува предаването й и по-точно начина, по който го води. Тя не е фотогенична пред камера, прекалено се кълчи и флиртува със зрителите, прекалено се взима насериозно и е там да си показва тоалетите, а не да води предаване, беснеела красавицата.

Бориса смятала, че ще се справи далеч по-добре, защото е сериозна, защото има образование и най-важното защото смята, че е много по-стойностна и стилна от съперничката си. Освен това има и опит в телевизията, а също така и амбиции.

Като се има  предвид, че тя живее с продуцента на съответното предаване, това, което е замислила, не е съвсем неизпълнимо, коментират в  тв средите. Бориса е  доста  амбициозна и  няма да се задоволи да играе само ролята на гадже на Андрей, за  слава и за това сама да изкарва парите си, е готова да направи всичко, допълват нейни далечни познати, претендирайки, че като са я виждали един два пъти й знаят и кътните зъби.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *