Селската Сватба на Джена и Малкия Канар се Отлага! Виж Защо:

Джена годеникГоденикът на  Джена – Атанас Стоев – Малкия Канар извъртя хубав номер на Николета Лозанова и отложи сватбата си с певицата.

След като бе обявена датата 22 май, а от „Папараци“ надушиха новината и побързаха да я съобщят официално, Наско приел това като намеса в личния му живот и се ядосал. Затова решил да премести тържеството на 3 юли, когато е рожденият ден на любимата му.

Двойката доста рискува да потъне в пот в средата на лятото, защото мястото на бракосъчетанието е пловдивското село Катуница, където се подвизават повечето от оркестъра и където денем е много горещо, а понякога и нощем. Но пък с един куршум два заека – хем няма да се харчи за подарък за рождения ден на любимата, хем ще й подари най-мечтания подарък – да стане семейна жена, смятал Атанас.

Малкия Кенар вече усилено репетира за тържеството. От оркестъра издадоха, че той сам ще бие тъпана на собствената си венчавка. Не през цялото време, разбира се, но от време на време ще хваща палките.  Оркестър „Канарите“ ще свири на всички възлови места и обичаи, а водеща на тържеството пък  ще е не коя да е, а свекървата на Джена. Така няма да се дават допълнителни пари за песни, танци и церемониал майстори, макар че колежки на Джена ще хващат от време на време микрофона, но безплатно. Просто като подарък.  Говори се, че купонът ще е напълно по нашенски обичай от рода на три дни яли, пили и се веселили.

Джена се е амбицирала да удари всички фолкаджийки в земята. Тя ще смени няколко рокли и е поканила толкова много хора, че събрани заедно, гостите на Гущерови и на сватбата на Константин и Надя са наполовина като бройка от поканените в Катуница.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/ybjLayh1HLA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *