Изгониха Светлана Василева Първа от Сръбския „Биг Брадър“! Красавицата е Обидена!

Светлана Василева ПаровиСветлана Василева, напусна сръбското шоу „Парови” първа от участниците, като успя да остане в него само 1 седмица.

Към нашенката имаше огромен интерес от публиката, но тя не се вписа в колектива и не правеше това, което се иска от нея. Идеята на шоуто е да събере необвързани участници от 20 до 50 години, а вътре те да се разделят по двойки и да срещнат любовта. Целувките, флиртуването и по-грубите ласки се насърчават от продуцентите.

Нашенката обаче е свикнала да бъде насърчавана, гушкана, утешавана, но ги нямаше Катя и Здравко да я утешат. Сама сред светски лъвици и хищни мъже тя се изплаши и сама поиска да си тръгне. Първо й пречела езиковата бариера. Не се разбирала добре с останалите. Второ – не й давали да спи до късно и да се излежава в леглото. Трето – мъжете й пускали ръце, а общите забавления били гръмки, продължавали до зори… и тя никъде не се вписвала.

По време на първите номинации Светлето посочи себе си за изгонване, като заяви чрез преводач, че това не било нейното предаване, едва вътре разбрала идеята му и не й харесала. Освен това в къщата имало много красиви жени, така че нейната липса нямало да се усети особено. Те са по-достойни да спечелят, аз ще си ходя в България, изплака госпожица Василева.

През цялата седмица Гонзовица се държа дръпнато и нацупено, не се сприятели с никого, все се оплакваше, а когато дойде оркестър да весели участниците, се сви в ъгъла и нито пя, нито танцува, гледайки стреснато като заек. Едва накрая завъртя вял танц с един от участниците и изобщо не се вписа във веселбата.

Сега опърничавата участничка няма да вземе хонорара си, който беше баснословен – 100 хиляди евро. Ще й платят само за седмица.

Продуцентите се държаха лошо с мен, не си спазваха условията и не ми даваха достъп до чантичката с лекарствата ми, оправда се нашенката, която се чувствала изолирана от другите и недолюбвана от останалите дами в „Парови“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/9vg-greu6hs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *