Никол Станкулова Върти Две Милионерски Синчета!

никол бръчкиНикол Станкулова вече има не един, а двама богати ухажори. Цели две милионерски синчета са в битка за сърцето й.

Освен  официалната й половинка Теодор , който е син на банкера Цеко Минев, край нея се завъртял и  синът на Тодор Батков – Тошко-младши.

На синоптичката й било повече от приятно две петлета да се ерчат едно срещу друго и да се състезават за нея. Малкият Батков от доста време  си падал по  Станкулова, нищо че тя е по-голяма от него с пет години. Той обичал да е с каки още откакто беше гадже  с миската Юлия Юревич, с която имаха четири години разлика. Двамата зариха огъня на любовта по Коледа, а причина за скъсването им било увлечението на младока по Никол.

Самата Станкулова не давала аванси на нововлюбения си обожател и го държала на разстояние. Тя твърдяла, че връзката й с Теодор е пълна и няма място за трети. Освен това и се надявала най-после да я отведе до олтара, тъй като отдавна е мома за женене.
Теодор пък е в категорията на  най-желаните ергени в България. Хем богат, хем красив. Двамата са хубава двойка, погледнато отстрани и непрекъснато са заедно. Връзката им е от две години и се пуснаха слухове, че са се сгодили. Но Никол не носи пръстен и не е ясно дали не е само красиво забавление за Теодор.

Мнозина се чудят защо младите не правят естествената крачка към брак, а се назландисват. Всъщност по-разколебаният бил Теодор. Той не бил готов толкова млад да скочи в брачния капан и смятал, че животът е пред него. Станкулова обаче не била на същото мнение. Тя наближава 30-те и й е време да се омъжи, ако не иска да я броят за стара мома.

Синоптичката бе на крачка да го стори с предишното си гадже – пак милионер – наследника на пилешката империя „Градус“. С Ангел бяха двойка дълго време, но когато на нея започнаха да й се причуват сватбени камбани, той изхвърли багажа й от дома си и я изгони. Така и не стана ясно защо се скараха.

Сега Николчето чака Теодор да й предложи, но не прогонва младия Батков от живота си и го държи като дълбока резерва, разказват нейни приятелки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/-4yrcO74IJ8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *