Юлиан Константинов: Не съм влюбен в Никол Станкулова

Юлиан Константинов
Юлиан Константинов

Обича жена си Юлия и няма да се развежда

Оперният певец Юлиан Константинов отрече слуховете, че се е побъркал от любов по хубавата синоптичка Никол Станкулова. Твърденията, че е готов да напусне съпругата си дори и при най – малкия призив на неговата съучастница от „ВИП Брадър били пълна измишльотина, нямаща нищо общо с реалността.

Въпреки напъните на популярния изпълнител да се изкара верен на семейството светски хроникьори забелязаха, че той буквално вехне по водещата на Нова и повече от месец не може да надделее на чувствата си към нея. Стремленията му за интимна близост достигнали такива размери, които е трудно да бъдат описани от обикновен човек.

Никол Станкулова
Никол Станкулова

Иначе, Юлиан Константинов се опита да обърне всичко на смях пред столични журналисти и заяви, че цялата история с влюбването била „много забавна”. Докато опитваше да отрече обаче се изпусна и заяви, че наистина изпитва симпатии към Никол Станкулова, но не чак толкова силни.

„Това е вторият път, при който се опитват да ме скарат с жена ми. Преди известно време пък си бяха съчинили, че съм откачил по Евелина Павлова и тогава съпругата ми сериозно се разстрои. Сега обаче е подготвена и също като мен прие цялата работа на шега” – коментира той.

Юлиан Константинов допълва, че няма намерение да съди авторите на тези слухове. Предпочитал да не им обръща внимание, отколкото да си трови живота и да прелива от пусто в празно. Напук на всички приказки, Коледа и Нова година ще прекара със съпругата си Юлия и техните синове.

Виж видео с Юлиан Константинов:

http://www.youtube.com/watch?v=Wz82ZHOO3bU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Може ли някой да ми каже къде пее тоз туфелк, че никъде не намерих, и не съм го чула досега и звук да изпеееееееееееее

  2. С участието си в тази помия Юлиян ми падна в очите. Жалко, изглеждаше умен и знаещ…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *