Шокиращо! Гейове прецакаха Полина Гагарина на Евровизия /ВИДЕО/

ПолинаПривърженици на освободените нрави и гей връзките прецакаха рускинята Полина Гагарина, която до последно се очертаваше като победител в тазгодишната Евровизия, разкри Washington Post.

Според авторитетното издание домакините на конкурса са майсторски са подляли вода на певицата, като зад гърба й пускали непрекъснато снимки с еднополови двойки, докато тя пее на сцената.

Всички знаят, че Русия е страната, която прие свиреп закон срещу гей пропагандата и еднополовите бракове.

„Организаторите устроиха на рускинята епично и „масово“  инфраструктурно тролене“, твърди вестникът. Те я отъждествиха с политиката на Москва и я спънаха по пътя към победата.  Резултатът не закъсня- всички фенове на гейвръзките по цял удариха балтията на Гагарина, когато тръгна гласуването. Има и злобни постове, в които Русия се представя като страна, в която насила женят мъже за жени и обратно и не разрешават половата свобода и избора да си избереш партньор, както ти диктува сърцето.

Полина беше на крачка от победителя Манс Зелмерльов почти до края на конкурса, пише още Washington Post .  Даже миналогодишната победитлел/ка  – Кончита Вурст лично отишла при Полина зад кулисите  и казал/а: „Ти си страхотна, невероятно си, заслужаваш това да станеш първа“.

Малко след тези думи за изненада на всички  се оказало ,че Зелмерльов внезапно е дръпнал в резултатите. Информацията ,че той ще спечели, веднага се разчула  зад кулисите на „Евровизия“ минути след като гласуването приключило.

Според коментиращи състезанието обаче Полина е била най-добрата, обаче във второто й място има и политическа намеса, за която никой не признава. Никой от ЕС не искал рускиня да победи, когато в момента срещу страната се води студена война и война на нерви и на практика тя е изолирана под диктовката на американската военна и политическа машина.

https://youtu.be/GVJW9ImpiWc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *