Венета Райкова се стопи от работа, заприлича на скелет

Венета килограмиЖурналистката Венета Райкова вече прилича на ходещ скелет и това се случи откакто започна да води ежедневно предаване по телевизията.

Блондинката веднага се похвали във Фейсбук, че е постигнала рекордно ниски килограми, каквито не е поддържала даже  и като ученичка.

„Отдавна не се бях теглила, сега ми попадна тук едно кантарче – 46,5 кг съм твърдо, откакто водя ежедневно предаване!  Даже  в момента съм на работа и се претеглих там, написа гордо в профила си Райкова. Новината веднага повлече след себе си доста коментари, като загрижените твърдяха, че тя се нуждае спешно от подсилване и специална диета за напълняване.

Приятели на амбициозната  журналистка започнаха къде деликатно, къде направо, да я засипват с въпроси дали яде достатъчно, правила ли си е изследвания и как е със здравето. На загрижеността  им Венета отговори ,че няма място за притеснения и не познава човек, който да си хапва повече от нея.

Само  много си обичала работата и хвърляла  двойна доза енергия и калории откакто започна да прави „Дневникът на Венета“.

Възможно е и стресът от новата работа да е повлиял на фигурата й, но 46 килограма на 40 години, не е красиво, а просто грозно. И опасно.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *