Венета Райкова в стрес, губи и новата си работа

Венета съди МинчевЕдва излязла на екран с новото си предаване „Дневниците на Венета“, бившата водеща на „Горещо“ отново е в паника, че ще бъде свалена.

Проблемът е в тежкото финансово положение на ТВ7 и невъзможността на новото ръководство да изплати задълженията си към КТБ и журналистите. В офиса упорито се говори, че ще бъдат свалени тези предавания, които последни са излезли на екран, а старите ще бъдат оставени. Това не Венета е най-новото и логично ще си тръгне първо тя.

Тази мисъл не й давала покой ни денем, ни нощем. Тя постоя безработна половин година и видя какво е да бъдеш от другата страна на барикадата. Сега получава много по-малко пари, но поне е на екран и си е върнала самочувствието.

Пред приятели Венета се оправдава, че пиела билки и други илачи за успокоение, понеже много се натоварила от обидите на Евгени Минчев, заради които го даде под съд. Той я нарече лъжкиня и хемороид, а тя тутакси заведе дело за обида, което все още се точи. Само че обидата беше изречена през ноември и мина половин година и би трябвало вече да й е поотминало.

Вероятно повече я нараняват думите на Меглена Ангелова, която на всеослушание обяви, че Венета й е откраднала „Искрено и лично“, но не може да го прави добре и отвсякъде издиша. За тази обида Райкова не може да я даде под съд, но пък е добър повод да се пият успокоителни, защото новото предаване наистина не върви.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *