Чалгаджийките Андреа и Преслава Вдигнаха Бунт Срещу Поли Генова Заради „Евровизия“

ПолиАндреа и Преслава са скочили на бунт срещу  Поли Генова заради избирането й да ни представя на „Евровизия“.

Други  фолкаджийки също били бесни, че не са избрани да представят България. Това, че пеем в друг жанр, не значи, че не можем да пеем и естрадна музика, ядосвали се те. Непрекъснато изпращат там разни некадърници и връзкарки и после се чудим защо не стигаме и до десетото място, мърморели певачките.

Защо не се направи един конкурс, защо не се направи вътрешно пресяване да видим кого ще избере публиката, заканвали се родните фолкпевици.

Най-ядосани били Преслава и Андреа, които имат добри гласови данни и смятат, че могат да покорят европейската публика, особено пък ако се поразсъблекат малко.

Те съвсем логично питали, след като през 2011 година Поли Генова се класира добре, но не можа да спечели с песента „На инат“, защо за втори път я пращат на същото състезание. Толкова ли няма нови лица, толкова ли сме я окъсали за вокалистки, че един и същ човек ще ходи по няколко пъти? Това не показва ли безсилието ни в жанра и няма ли да станем за смях, мърморели „онеправданите“.

Поли бе избрана от БНТ еднолично без конкурс, тъй като медията нямала пари да го проведе. Можеше да се направи поне електронно допитване в сайта на телевизията или нещо друго, но подобно решение винаги предизвиква неудобни въпроси.

В неофициална анкета Преслава  бе посочена като най-достойната да ни представя, но етикетът й на фолкаджийка изигра лоша шега.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/TwH2VU7Vqss

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *