ЧЕСТИТО! Тервел Пулев стана баща на второ момченце! Вижте как го кръсти:

Тервел и ДианаОлимпийският медалист по бокс Тервел Пулев вчера стана баща и вече има втори син.

Щастливият татко буквално не беше на себе си от радост, затова новината съобщи Андреа, която е дългогодишна половинката на брат му Кубрат Пулев.

Тъй като нямаше снимка на бебето, Андреа пусна себе си и Кубрат и заяви, че са на седмото небе от новината, че за втори път са станали леля и чичо.

Мъжката рожба напълно отговори на очакванията на фамилията и вече носи звучното българско име Аспарух. То се родило едричко, готово за бъдещата си кариера на силов спортист, каквато е традицията на семейството. Новороденият спази традицията на семейство Пулеви и след баща си Тервел, чичо си Кубрат и брат си Калоян, получи името Аспарух.

Тервел Пулев и половинката му – волейболистката Диана Ненова бяха известно време разделени, тъй като тя играеше в Турция. Той пък имаше няколко закачки с дами от фолкбранша, като най-сериозната му беше с певицата Лиана.

След това обаче се събраха и признаха през януари, че чакат дете. Щастливите родители още тогава обещаха, че ще го кръстят с хубаво българско царствено име.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *