Слави Трифонов Взриви „Уембли“ с грандиозен концерт! 13 хил. ревнаха: Няма такава държава!

slavi1Слави Трифонов и „Ку-ку бенд“ буквално взривиха  зала „Уембли“ в  Лондон с грандиозен концерт.

В началото Дългия плануваше концертът да е в зала „Трокси“, но билетите бяха изчерпани буквално за един ден и заваляха хиляди молби от българи, които също искат да го видят и чуят на живо. Тогава организаторите отмениха датата и потърсиха по-голямо място.  Залата „Уембли“ е огромно закрито спортно съоръжение, и се намира точно срещу едноименния стадион.

За разлика от  „Трокси“, която събира 2 600 души, в „Уембли“ има 12 500 места. И въпреки огромната и недостижима на пръв поглед цифра, всички билети бяха изкупени и в залата нямаше празно място.

Българи пътували дори от Белгия и Франция да присъстват на концерта, а накрая билетите отново били кът. Според наши сънародници, Слави вдигнал залата на крака, а когато запяла малката Крисия, всички се просълзили.

Бендът се раздал изцяло, Слави също! А на песента „Няма такава държава“, емигрантите открито бършели сълзите си по държавата, която е станала мащеха за тях и ги е прокудила в чужбина.

По-късно Дългия провел срещата със студентите, които искаха да го видят.

Предстоят още  два големи концерта на Бенда и Слави – на 27 май в Берлин и на 4 юни – в Мадрид.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

24 коментара

  1. Е, браво на Слави, но наистина няма такава държава и трябва да кажем НЕ на политиците

  2. Не на чалгата (мюсюлманската музика)нямаща нищо- общо с Българският звук и ритъм и Свещенната геометрия на Българската Култура. Вече повече от 70г. Българският враг тормози народа с 10- 12 пъти по- ниски заплати от нормалното. Гони и убива умните българи от България. Време е да променим това и да накажем виновниците. Слави Трифонов е част от номенклатурата на Българският враг в борбата срещу нас.

    • bgpobeda, Поредния дежурен ГЕРБав боклук си с твоя инфантилен коментар!!! Ако имаше акъл колкото има едно пиле, щеше да знаеш, че всичките му песни на Слави и Куку бенд са авторски и нямат нищо общо с твойта любима и на Тиквата и компания музика, ясно ли ти е???!!! Когато пишеш, пиши нещо стойностно, а не плюй срещу вятъра! Начина по който се държат Слави и екипа му е уникален! Колкото и да плювате срещу хората – само ще се удавите в собствената си жлъч!!! Много ти отделих от времето си!…… Време е да порастнеш и да започнеш сам/а да започнеш да разсъждаваш, а не – да те водят разни ненормалници за носа!!!

    • Българинът е тюрко-ирано езично племе. В „свещената му геометрия“ определено не е заложен рок енд рол! Чалгата не е мюсюлманска музика. Чалгата е първостепенен боклук роден в Сърбия. Химна на Ислямска държава е мюсюлманска музика. Тъпанар!

  3. И кога Слави пя Няма такава държава на Wembley Arena ? Аз и още 12-13 000 човека къде бяхме в това време?

  4. Концерта беше неповторимо изживяване за всички нас.
    Нямаше блъсканици, сбивания, псувни. Всички просто пяхме и се забавлявахме.
    А на тези, които мразят не само Слави, а и всички останали хора, та дори и самите себе си , ще кажа, че живота на всеки е такъв какъвто го чувства и вижда самия той.
    Аз ходя на театър, мюзикали и къде ли още не, това не ми пречи да се забавлявам с музиката на Слави, какво като не слушам денонощно чалга.

  5. Концерта беше наистина емоционален, но „Няма такава държава“, не беше изпълнена.

  6. Спокойно може да се цитира Яворов, с неговото стихотворение „Арменци“, че хората пеят, така както през сълзи се пей. Прогонени от нищетата, която заложиха поплювковците след ноември 1989 год., много наши сънародници напуснаха България. Мнозинството от тях милеят за своето Отечество, изправени пред безсилието да имат една процъфтяваща Родина.

  7. „А на песента „Няма такава държава“, емигрантите открито бършели сълзите си по държавата, която е станала мащеха за тях и ги е прокудила в чужбина“ – Slavi dori ne pya tazi pesen – statiyata e svobodni sychineniya po neprejivyano!!!!!

  8. Поредният псевдо малоумен жълтур пише глупости.Тази песен изобщо не се пя на концерта,никой не е плакал а и да е,е било по друга причина.И престанете да използвате Българите в чужбина като жертви.Тук има доста преуспели и добре живеещи Българи.

  9. веско до малоумните тролове, коментирали по-горе каза:

    Ей, преждекоментиралите соросоидни тролове, къде в текста е написано, че Слави е пял тази песен – никъде. Кво сте ревнали като малоумни. От коментарите ви става ясно, че дори не сте прочели статията. Но така е, соросоидни тролчета, като коментирате на норма- няма време да се чете. Трябва да се вадят долар-центчета. В заглавието на статията авторът е обобщил какво е било общото настроение в залата, но никъде в текста не е споменал, че Слави е пял тази песен. Точка по въпроса!

    • Абе трол ли си, малоумник ли си или двете или само не можеш да четеш. Ето кво пише:

      Бендът се раздал изцяло, Слави също! А на песента „Няма такава държава“, емигрантите открито бършели сълзите си по държавата, която е станала мащеха за тях и ги е прокудила в чужбина.

      Няма такъв коментар

  10. Предизборното турне на Слави явно се радва на успех. В Турция не е необходимо да ходи – там нещата са наред.

  11. Жалко. Хората наистина бяха много, но няма такава държава изобщо не се пя. Скандално, да, лъжи.

  12. За по-елементарните в този форум – Няма такава държава е мотото на цялото творчество на Слави в социалната му част. Тази песен се асоциира с него и с бунта му, че България е държава на абсурдите. За мен е по-важно, че е единственият български творец, който събра толкова много българи в Лондон и че българите го обичат и му вярват. Че пее за силните, а не за меките китки. Че връща вярата на хората, че заедно могат да направят всичко!

  13. Да ви еба майката на всички отрепки, които се кефите на селския галош- Слави Трифонов. Майките ви и бащите ви да чалга ли са ви правили бе, нещастни боклуци?!?!

  14. До Анти-чалгаджия и останалите платени соросоидни отрепки, коментирали по-горе:
    Ей, платен соросоиден тролски парцалане. В този сайт е пълно със статии за фолк певици, но не си направил нито един коментар по въпроса. И факта, че скачаш само срещу Слави е показателен, че не го правиш от анти-чалга подбуди. Подбудите ти са заплатени предварително от Козяк. Нъл тъй, педераст платен американски? Не е тайна, че в момента тече поръчка срещу Дългия, да бъде маргинализиран и съсипан референдума, който подготвя. И ти си едно от болтчетата на тая мръсна пропагандна машина. И извънредно голямото количество злостни коментари срещу Слави под тази статия го доказва. Да ви еба майката жалки платени соросоидни тролчета, работещи за „Америка за България“ и „Отворено общество“. Някой ден ще ви бесим по дърветата за шпионаж в полза на жуждата нам агресивна държава Амарика, както и за антидържавна дейност. Ха, честито боклуци!

  15. Ей, Пенчо, много си прост, бате! Какви тролове сънуваш и бълнуваш бе, кух? Че и неграмотен на всичкото от горе! Типичната ненужна, тъпа, селска и чалгаджийска отрепка. И такива като тебе все развяват байраците и само Ботев и Левски са им в устата. Това са сегашните псевдо патриоти на Булгаристан! Смешници!

  16. До: Анти-чалгаджия
    Доколко съм грамотен, остави читателите да преценят. Те могат да отсъдят кое от написаното е плод на техническа грешка и кое е от неграмотност. И да те поправя „грамотнико“ заблуден, нещастен… „от горе“ в контекста, в който си го употребил, се изписва слято „отгоре“. А освен това се пише „теб“, а не „тебе“, селска пръчко. Понимаеш ли бе, соросоидна тролска платена американска свиньо нещастна недоебана козяшка?!

    …или да ти го обясня още веднъж?!? Едва ли искаш!

    • Абе, ей клитор! Що си не ебеш майката бе, путко миризлива! Дееба и нещастното ти копеле!! Къде видя правописни грешки, бе плъх проскубан, а и точно ти ли ще говориш за правопис бе, бацил мръсен!!!

      • До Анти-чалгаджия:
        Ами, аз съм ти ги написал правописните грешки- и то само тези, за които е сигурно, че са от незнание. Обаче явно си неграмотен, дрогиран, пропаднал и деградирал полуидиот, щом пак ме питаш. Споко, братче, не си по-различен от останалите платени отрепки на Сарос!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *