Шок! Чисто гола лесбо украинка бие руснаците с чук!

украинка голаСкандалната украинска художничка Мария Куликовская  направи поредното си безумие, като се съблече чисто гола , след което  разби с  чукове няколко от своите склуптори в  ателие в Лондон.

Самодейната й проява, според нея символизира „унищожаването на беззащитните жени и деца в Донецк  от руските окупатори“. Както тя блъскала рожбите си /скулпторите/, така и те разбивали илюзиите и телата на нейните съграждани в Донецка област.

„Произведенията на изкуството“,  които доста странната авангардна художничка разби, не са истински и не са от колекцията й, а са имитации и набързо скалъпени фигури, направени от  сол, захар, сапун, силикон, малко пясък и мас за спойка. Най-евтините материали, които могат да се жертват за подобна екстравагантна проява.

Докато течало на скандалното шоу, наречено от авторката му Homo Bulla,  публиката била вперила погледи в голото й тяло и люлеещите й се гърди и почти никой не обръщал внимание на принесените в жертва нейни сапунени и силиконови  творби. Хората просто дошли да гледат сеир, съобщава „Дейли мейл“.

Мария Куликовская не и  известна толкова като художник и скулптор, нито пък  с произведенията си. Нейната слава дойде от факта, че тя  открито декларира лесбийските си уклони, явява се защитничка на всички различни жени, ходи на гей-паради в Англия и други страни и  сключи скандален  еднополов брак в Швеция.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *