Яна роди момче на Петко!

Хубавата танцьорка Яна дари бизнесмена Петко Димитров с момче. Красавицата роди сина им снощи и цяла нощ   щастливите родители получаваха поздравления от близки и приятели и даже от съвсем непознати хора, които им симпатизират.

qnaПетко изпълнил обещанието си да не наблюдава процеса, а да крачи нервно в коридора на болницата и да отскача за кафе в близкото заведение.  Яна обаче не го изтормозила дълго. Тя родила сравнително бързо и безпроблемно и на бял свят се появило едно здраво и красиво бебе. Таткото бил извън себе си от щастие и веднага се втурнал да целуне. Нямало и помен от мъките и несигурността, които съпътствали раждането на първия му син Виктор, който едва оживя в кувьоз.

Яна и Петко се запознаха миналата година на танцувалното шоу „Денсинг Старс“, когато жребият им отреди да бъдат партньори. Между тях пламна любов от втори поглед. При първия – той си казал – тая е много надута, а тя – този се мисли за голамата работа, как ли ще го изтърпя.

Заради Петко Яна напусна приятеля си  Орлин Павлов, с който бяха гаджета и пак ги събра „Денсинг старс“. Но връзката им беше дълга, ала безперспективна, Орлин не мислеше за брак и деца и му беше достатъчно да се виждат от време на време. Само няколко месеца след края на шоуто и след дълго морско мързелуване в Лозенец Петко и танцьорката минаха под венчило, а сватбата бе стриктно охранявана. Бързо след това стана ясно, че новоизпюлилата се съпруга чака първото си дете.

Това е втори син за Петко, но той няма нищо против да е мъжки татко. Той вече има едно момченце от първия си брак с тв водещата Мария Игнатова. Виктор пък няма лоши чувства към Яна и с нетърпение очаква малкото си братче, за да си играят. Е, за това ще има още доста да почака.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/rbsVljHGEu4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *