РЕВОЛЮЦИЯ! Студентите ни в Лондон Поискаха Слави да ги поведе към Събаряне на Властта! Борисов и ГЕРБ Треперат!

slaviНапук на спънките, които различни поръчкови политици и техните слуги слагат  пред Слави Трифонов, той  и Ку-ку бенд ще изнесат концерт в Лондон.

Това стана ясно от видео, на което се вижда срещата в Кеймбридж, в която са участвали хора от екипа на шоуто и  млади българи, които живеят там  – студенти и наскоро  завършили престижни университети във Великобритания.

От кадрите става ясно, че Трифонов не е там, но се включва по телефона и обяснява, че може да направят среща и с него – без значение къде в Англия, или пък в България. Той изявява готовност да говори с младежите по всякакви проблеми и най-вече за патриотизма. От записа се чува, че те приемат предложението му с овации и го уверяват, че нямат търпение да го видят и да събеседват по наболелите въпроси в държавата и най-вече за некадърното крадливо управление на Бойко Борисов. Студентите изразиха готовност да му помогнат с каквото могат, за да се приключи с това престъпно управление на страната ни, която умишлено е тикана към пропастта.

В същото време шоуменът им съобщава, че ще направи голям концерт в Лондон на 23 април и след него е готов да се види с всички желаещи. Нека те да се организират и да посочат място, а ако трябва, организацията ще я поеме самият той. Предложението отново е прието с овации.

Слави неслучайно излъчи този запис. След като в България буквално му беше забранено да се срещне със студенти, които сами изразиха желание и сами организираха срещата, но се вдигна политическа истерия до небето, той реши да натрие носа на опонентите си. След като не може и не е редно според управляващите, да се среща със студенти от български ВУЗ, той показа, че всъщност може да го направи във всеки един ВУЗ в света и че никой няма да му попречи. И у нас има цензура дори във висшите учебни заведения, които на книга се водят автономни. Но всъщност все повече от тях са пряко спонсорирани от въздесъщата мракобесна фондация „Америка за България“, която чрез точкови спонсорства овладява все по-големи дялове от властта у нас.

Пипалата на ГЕРБ няма как да стигнат до Кеймбридж и срещата ще се проведе там.

А опитите на властта да заглуши идеите на Слави и екипа му за мажоритарни избори, двойно намаление на броя на депутатите в парламента, електронно гласуване и прозрачност в политиката, просто няма как да успеят въпреки неистовия натиск, оказван върху него.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/LA8lyQoxGgw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *