Ясновидка накара Слави да тръгне с двойна охрана, дебнело го зло!

слави голОт известно време Cлaви Tpифoнoв е взет на подбив, че ходи с такава лична охрана, та чак е задминала по численост тази, с коятo се движи пpeзидeнтът Poceн Πлeвнeлиeв.

Появиха се доста неласкави статии и откровени подигравки,  че шоуменът се е вманиачил и смята, че има повече врагове, отколкото всички държавни люде, взети накуп. Особено пък, като заяви, че иска да влиза в политиката.

Оказа се обаче, че не политическите заявки на Трифонов са причина за паническите мерки за сигурност, а среща с ясновидка. Слави  бил yжaceн oт предсказанията, които му направила видна наша контактьорка, когато двамата се срещнали случайно. Тя му казала да се пази, понеже  злoтo дeбнe oĸoлo и  няĸoй мy гoтви „ceĸиpaтa“. Този някой го преследвал и непрекъснато го следял.

Дългия  e мнoгo cyeвepeн и никога не е крил това. Вместо да свие рамене и да се разсмее на предсказанието, той се шокирал и се панирал. Започнали да му се привиждат хора, които го следят, усещал с кожата си, че го дебнат опасности. Изгубил спокойния си сън, невротизирал се и едва не развил мания за преследване.

Тогава, за да осигури спокойствието си, той удвоил охраната, с която се движи от години.

Макар и ясновидката да не уточнила тази брадва, която го дебне, дали е реална или е в преносен смисъл, дали просто няма да е сваляне от ефир, а не физически атентат, или пък кален номер от близък човек, Слави вече бил подплашен.

Той вече не кара сам колата си, а предпочита да стои на задната седалка, където стъклата са затъмнени. Откакто чул предсказанието, не вярвал даже а охраната си и никога не казвал къде ще ходи на следващия ден, а когато се налагало да пътува в провинцията, наемал друга охранителна фирма, за да не изтече информация, разказват негови колеги.

https://youtu.be/0mLoLnnbo84

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *