Шок! Девствената Гери-Никол стана сек*символ на годината!

Гери Никол секс символВ България може да се случи всичко, защото сме доказано страна на абсурдите. Така че нищо чудно, че ученичка, ненавършила пълнолетие, получи статуетка за възрастни.

Нашумялата  хип хоп певица  Гери-Никол грабна  престижната награда  „Сек*символ на годината 2016“. Тя се състезаваше с двете брадърки – плеймейтката Светлана Василева и фолкаджийката  Десислава.

Въпреки че е  среди от няколко месеца, Гери-Никол взе най-много гласове,  изпреварвайки двете си съперници в  последния момент в онлайн гласуването, а гласовете дойдоха от  фенове.

Наградата е първа  в кариерата на младата изпълнителка и тя веднага сподели,  че е изключително специална за нея и ще я сложи на видно място вкъщи.

Статуетката  й бе връчена от  най-големият й фен Христо Могилански. Певицата се просълзи от щастие още на сцената.

Всичко това звучи гордо, ако не е смешно и нелепо. Първо изборът на трите дами, които се състезават – едната на 17, другата на 25 и третата на 36 години. Какъв символ може да е Десислава, която търча по анцуг и нощница цял месец в Брадъра? Освен това фигурата й не е перфектна, а набита, а краката й нямат нищо общо с идеала за женски чар. Светлана Василева пък наистина можеше да вземе приза, защото в тройката тя има най-богат опит във флиртуването и най-много обожатели.

Смешно е обаче подобна награда да се даде на едно дете, което на всичкото отгоре в свои интервюта твърди, че е девствено. Вярно е, че най-младата излъчва най-много се*сапил, защото е млада и защото позира добре, но откога в България такива призове се раздават на ученички и на какво учат те останалите в училище, негодуват в социалните мрежи.

https://youtu.be/VyWKlzLvFGw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *