Шок! КРИСКО ЗАБИ ШАМАР НА ГЕРИ-НИКОЛ! Виж тук:

кРИСКО ТИТАКриско удари звучен  шамар на Гери-Никол.

Рапърът, който се изявява доста успешно и като продуцент, внезапно  изкара на пазара малко позната изпълнителка,  която буквално размаза самозабравилата се разглезена малка дива.

Той се спря на красивата Христина от  култовото трио Sweet 16, което бе сформирано в „Х-Фактор“ преди две години. Тогава Христина не можа да блесне по време на живите предавания, защото беше засенчена от експресивната и открояваща се на сцената Гери-Никол. Криско обаче откри таланта й и тайно започна да работи с нея, докато не я ошлайфа… почти до съвършенство. И пусна първият й хит, който буквално заплени младежката аудитория, а талантът на Христина със сценичен псевдоним Тити буквално отвя Гери-Никол.

„Не се е появявало такова нещо досега на българския музикален пазар.”  Това каза усмихнато момичето в телевизионно интервю.

В клипа Христина, която отскоро работи и като модел във фирмата на скандалната риалити героиня Мегз, пее заедно с Криско, а в клипа й партнират приятелките й от фирмата на Мегз.

Ударът по Гери е още по-голям, тъй като Христина и Гери-Никол се сприятелиха в „Х-фактор“, но варненката бързо тръгна нагоре и я забрави.

Видеото на новоизгряващата лолитка взриви социалната мрежа и тя гръмна от одобрителни коментари.

Засега общото мнение е, че Гери-Никол е получила звучен шамар и е детронирана от Тита, която ще е следващата любимка на тийнейджърите.

А дали ще стане така, предстои да видим.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/40iYKfF1Kzg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *