Ексклузивно: ПЕНТАГОНЪТ ГОТВИ СВЕТКАВИЧНА ВОЙНА СРЕЩУ РУСИЯ! Съдбоносната Грешка на САЩ! Виж Тук!

Американският Генерал Уилям Хикс: „Пентагонът готви военни действия срещу Русия, каквито сухопътните сили на САЩ не са виждали от времената на Корейската война“! Войната ще започне внезапно и ще бъде светкавична и кръвопролитна“.

rusia_usa2

Стряскащите новини за скорошна война между САЩ и Русия набират все по-голяма скорост.

Струва си, обаче,  да обърнем внимание на една новина от последните дни, която се промуши и мина през информационния поток някак незабелязано. Или по скоро послушните и добре нахранени от Сорос български медии умишлено я скриха.

Става дума за заявление, направено тези дни от американски генерали на ежегодната среща на Асоциацията на сухопътните войски на САЩ, съобщено от изключително авторитетното специализирано издание Defence One.

Генерал-майор Уилям Хикс заявява, че „Пентагонът се готви за военни действия, каквито сухопътните сили на САЩ не са виждали от времената на Корейската война“. Според думите му „войната ще започне внезапно и ще бъде светкавична и изключително кръвопролитна“.

Според хронологията на събитията през последните 25 години  САЩ като едноличен хегемон на света сътвориха много грешки- непрекъснати войни, в които изсипаха по цялата планета хиляди тонове бомби, включително с обеднен уран и бял фосфор…

Но най-важната и съдбоносна грешка на янките беше последната – тръгнаха хищно срещу Русия, мислейки я за потънала в корупция, провалена държава, без икономика, армия и оръжия!

В еуфоричната вълна, обхванала политическите и военни кръгове в САЩ след разпадането на Съветския съюз те, необезпокоявани от никого, обградиха Русия с военни бази и ядрено оръжие и се приготвиха да разкъсат, ограбят и унищожат огромната богата страна.

rusia12

Но какво бе изумлението на старика Чичо Сам, когато бе посрещнат от една мощна и смела Русия! Само за 15-тина години руският народ, начело с Владимир Путин незабелязано за Запада разви в небивали размери икономиката, модернизира и направи армията си втора в света по сила и подобри благосъстоянието на обикновените хора, като по този начин бетонира политиката на управляващата партия за десетилетия. Това усилие е съизмеримо само с гигантския подвиг  на русите в борбата им с хитлеристката машина през ВСВ. Огромната страна се надигна и за пореден път доказа на агресора, че Русия не е държава, с която можеш да се шегуваш.

Ако следваме хронологията на събитията след края на Студената война, ще видим, че първата стъпка на Запада в посока – „Бъдеща война с Русия“ бе унищожаването на икономиките на бъвшите държави – сателити на СССР в Източна Европа. Безмилостно и методично, с примамливи лозунги за влизане в Европейското семейство, САЩ докараха хаос и икономически колапс на източните народи, включително и на нашия, които чакаха свободата и демокрацията.

Следващата стъпка на Щатите бе още по-коварна. Майдан и назначаване на марионетно правителство в Украйна, разсипване на икономиката и държавността там, и насочването й към война с Русия. Запада използва крайните фашизирани радикали в Украйна за да предизвика гражданска война, в която изправи брат срещу брата!

rusia

И точно тук сбъркаха за пръв път. Подцениха руското ръководство, начело с президента Владимир Путин. Решително и твърдо, изпълнявайки волята на кримския народ, Путин разпореди връщането на Крим в състава на Руската федерация. Последва създаването на Донецката и Луганска народни републики.

САЩ, обаче, не разбраха посланието на Путин, че Украйна е Рубикон, който те няма да преминат. И за да милитаризират Европа, пуснаха в нея огромен поток от крайни кръвожадни радикали, този път ислямисти.

Руският отговор бе съкрушителен. На 30 септември 2015 г. руските Въздушно-космически сили, заедно с войските на Сирийската арабска армия,  започнаха да нанасят масирани удари по групировките на Ислямска държава, които бяха завладели почти цялата територия на Сирия. Това коренно преобърна хода на военните действия и ДАЕШ започна отстъпление, което повече приличаше на бягство.

Преди няколко дни руският президент Владимир Путин прекрати тъй нареченото „сътрудничество“ със САЩ и призова щатските военни да спрат да бомбардират цивилни обекти и позициите на сирийските правителствени войски, помагайки по този начин на джихадистките изверги от Ислямска държава. Путин разпореди противоракетната отбрана да направи купол над сирийска територия и на практика забрани на САЩ дори да пристъпят в арабската държава.

При това положение няма как генералите от Пентагона да не се разплачат за „руската заплаха“ и да не отговорят на свой ред със заплахи за „светкавична война“, „блицкриг“ и тем подобни акции срещу Русия.

Нека припомним, че преди 70 години друга една армия – хитлеристката, също много си повярва и реши да превземе „светкавично“ Москва. Само че светкавично се провали и вече 70 години не смее да надигне глава от окопа! Немците проумяха по трудния начин, че завоевателния „поход на Изток“ гарантира разпада и краха на която и да е империя! Наред са американците! Skandalno.net

Автор Иво Македонски

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Amerika i Rusiq se spremat za voina,a Bylgarite pochnaha da ronat sylzi…Blokirani Rusofilski mozyci nqma nakade!!!!!

  2. Хасан Мохамидайлов вие отблокираните ислямски „мозъци“ за правене на свирки ли се готвите.Козяк много е свалил нивото,щом приема толкова тъпи парчета като тебе :)

  3. гиниралъ да си изяде дипромата или да си я пъха отзаде -по Т Колев!!!
    сухуземнъ уйна е невъзможна! неможе да докара подкрепления усвен запад1 ама тъм дали някой му стиста?
    и после Бой Бой про праздните краварски изкуфелници!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *