Шок! Тачо заби шамар на Зорница, отменят елиминациите!

Тачо жаленШоуто и  нагласените постановки в Къщата на „ВИП Брадър“ продължават с пълна сила.

От екипа на предаването съобщиха, че Тачо е ударил шамар на бившата си  любовница  Зорница Линдарева и това е променило нещата. Тъй като насилието в Къщата е абсолютно  забранено, има голяма вероятност той да напусне шоуто. Освен това  е и номинираните.

Довечера ще се реши съдбата на скандалджията, който навярно е извършил бруталната си постъпка  в пияно състояние. Съдбата му ще бъде оставена уж в ръцете на зрителите. Как ще гласуват зрителите не е ясно, но едно е сигурно- на Тачо ще му бъде простено и той ще си остане  в Къщата, защото иначе каква интрига ще има? Що за любовен триъгълник ще се нищи, след като най-важният ъгъл го няма?

Това е ясно на всички зрители и като нищо скандалът може да е нагласен, за да се засили вниманието им към шоуто и желанието да гледат сеир. Само че нещата ще бъдат неравноправни и неравностойни. Джийсън Брад Люис бе изгонен, само защото изля кана ледена вода  на главата на Райна. А тук става дума за физическо насилие.

„Извънредно положение в Къщата на „ВИП брадър“!  тръбят от предаването.  Тачо зашлеви Зорница и веднага бе изкаран от къщата на VIP Brother Bulgaria.  Насилието е абсолютно  против правилата на шоуто, затова довечера се решава дали Тачо да остане. Гласуването за номинираните играчи на посочените телефони се отменя!“, се казва в официалната обява.

По този начин обаче вниманието към Тачо се засилва още повече и то от самите продуценти, както и от неговото поведение на махленски мачо, издържан от жена си. Още от самото начало на брадъра той се превърна в най-коментирания участник, някак бе героизиран заради агресията и слабостта си едновременно, а сюжетът между него и Жени Калканджиева доста прилича на скандалите  този между Елена и Миро във втория сезон на формата.

Както е тръгнало, пияният и агресивен безделник накрая ще вземе да спечели наградата, тъй като незнайно защо зрителите харесват такива типажи. А Зорница ще бъде изхвърлена.

Стана ясно още, че Тити Папазов така се е потресъл от скандала, че си е тръгнал доброволно от Къщата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/TqxPFuf6lBE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Насилието е абсолютно против правилата на шоуто, затова довечера се решава дали Тачо да остане….!?!?!?!?!?!? Какво ще се решава има ПРАВИЛНИК. Какво ще решаваме да отменим правилника ?

  2. Направо със сълзи на очи го изхвърлиха. Имаше още хляб в него – можеше да ги набие всичките

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *