Ужас! Спипали Виктория Петрова да си прави голи снимки в телевизията

Виктория Петрова1гНаглед скромната Виктория Петрова  се оказа доста разкрепостена, след като стана ясно, че се е снимала гола в студиото на Би Ти Ви, пишат от сайта Хотарена.

Виктория  е от най-обичаните и харесвани водещи и може би затова  често става  обект на горещи клюки. Дали защото е красива, дали защото е реализиран професионелист, брюнетката попада непрестанно под ударите на зложелатели и се забърква в скандали.

Новият компромат обаче минава по скандалност всички останали досега.
Красивата водеща решила  да угоди на новото си гадже и му разрешила  да я снима гола. И то не къде да е, а  в новинарското студио на Би Ти Ви!

Виктория и приятелят й останали в сградата на телевизията доста време след края на работния ден, като  изчакали нюзрумът да се опразни. Точно  тогава пристъпили и към палавата фотосесия, която забавлявала и двамата.

Новинарката обаче преживяла ужасен върховен резил, когато няколко чистачки влезли в студиото, за да го хигеенизират. Точно в този момент тя позирала дибидюс  на колене и лакти, постанени  върху бюрото, а дрехите й били метнати на купчина на пода.

Брюнетката замръзнала от ужас в  унизителната си поза, а чистачките ведвага отправили  няколко пиперливи коментар на фона на навиреното  й във въздуха дупе.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *