Юксел и Виктория Петрова отекоха

Юксел и Виктория не усетиха празниците
Юксел и Виктория не усетиха празниците

Тв звездите Виктория Петрова и Юксел Кадриев оттекоха от бачкане по Коледа и Нова година. Новинарите почти не видяха празник, тъй като бяха натоварени да поемат централните и късните емисии в телевизията.

Комбинацията между вечерна работа и трапеза обаче си каза думата и два дни преди Нова година журналистите се появиха отекли и със сенки под очите. За да скрият белезите от умората, стилистите бяха наслагали тежък макиаж на двамата водещи, но и това очевидно не помогна. И Вики, и Юксел нямаха сили даже за задължителната мимика пред камера и въпреки напъните да се усмихнат, не им се получаваше. Лицата и на двамата приличаха на маски.

Колеги на новинарите коментираха, че Вики и Юксел изхвърчавали от нюзрума буквално минута след емисията, за да успеят да хапнат и пийнат с близки и приятели. Заради късния час обаче двамата окъснявали на масата и режимът им съвсем се обърквал.

Не си е работа да бачкаш вечер по празниците, коментираха телевизионни водещи от сутрешни блокове, които дори не могат да си представят, че може да си тръгвах от работа посред нощ.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *