Сашо Майонезата пак развя бикините на Елен Колева в ефир

Сашо грозенАз изобщо не го познавам това момче Иво Аръков. Когато Елена беше с мен и живееше с мен, те на са имали нищо интимно двамата.

Това каза бившият  любовник на актрисата Елен Колева  – Александър Найденов. Най-неочаквано той заяви, че  не иска изобщо да знае за забежките на бившата си по времето, когато те  не са били заедно. Той отново определи изневярата й като „морална“, затова това било по-лошият вариант. Но така и не стана ясно за кой ли път какво значи морална изневяра – обръща внимание на приятелките си повече, отколкото на него, пие кафе с колеги, говори по телефона, докато е с него или си разменя безобидни целувки във Фейсбук, каквото правят дори непознати.

На въпроса има ли  гаранция, че двамата няма да се съберат отново и да заровят томахавките,  той отговори, че на този свят за нищо няма гаранция.

Ако още един път видя в медиите Елен да казва, че имало някаква нейна истина по случая, ще плясна документите пред всички и маса народ ще се омаца, разярено се закани се той, като каза, че няма друго истина, освен неговата.

А в документите най-вероятно са разпечатки от нейни телефонни разговори и самото им съдържание, защото той призна в предишно интервю, че я е подслушвал.

Аз съм инвестирал в нея, каза Найденов и уточни, че с Елен виждал бъдещи проекти и планове. Няма да си подам другата буза. Ато наричате това отмъстителност – да, отмъстителен съм.

Стига бе, дядка, стига рева за тая Елен, стига се оправдава, гръмнаха част от коментиращите във форумите. Първо се виж в огледалото и тогава говори. Заслужаваш си рогата, а нито една жена не заслужава да я развяваш по всички медии, щом и самият и твърдиш, че не ти е изневерявала.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/fuvkQECb9P8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *