Мъкаааа! Изхвърлиха Тачо от Брадъра

Тач голСлед кански мъки да го защитят и да му дадат още един шанс, продуцентите клекнаха пред собствения си правилник и изгониха Тачо от Брадъра заради грубо нарушаване на правилата.

Причината беше, че е ударил шамар на Зорница Линдарева по време на пиянската нощ, в която празнуваха рождения ден на Иво Аръков. За едни шамарът беше шамарче, за други плесница, при която на моделката й отхвръкнаха очилата /летежът поне се видя/, а за други  жест на мъжественост и показване на това кой е мъжът в къщата със съпугата и любовницата и къде й е мястото на любовницата.

Най-голям защитник на Тачо се оказа Венета Райкова, която с половин уста каза, че не бива да се удрят жени, но пък мъжете така доказвали, че са прави, а Тачо точно започнал да се самоосъзнава като мъж. И придобил самочувствие в Къщата. Бил разперил крилца да хвръкне, но сега искали да му ги отрежат. Парадоксалното беше, че в началото на предаването 68 процента от зрителите подкрепяха постъпката му. „Кучките трябва да ядат шамари!“ разпалено твърдяха мъжки екземпляри, които със сигурност се бяха разпознали в него.

Най-голями противници на връщането на Тачо и компромис от страна на Брадъра бяха Магърдич Халваджиян и Никол Станкулова. Маги беше изумен и каза, че за 26 години брак никой на никого не е посягал в тяхното семейство нито вкъщи, нито на публично място. Но това е една характерна черта на българина, който няма други аргументи в даден спор, освен юмручното право. Никол пък изригна, че само комплексар би могъл да удари жена и явно случаят е такъв.

Жена и любовница се обединиха в мненията си и поотделно казаха, че не искат Тачо да бъде изгонен. Зорница го завъртя в смисъл – аз съм потърпевша, той ме удари, но не искам да ставам аз причината да го гонят. Жени пък застана като лъвица да го защитава и обеща да си поговори с него да не прави повече така, но нека да не го лишават от шанса да се докаже пред публиката и да си доиграе играта.

В крайна сметка под натиска на общественото мнение, което уж беше 52 процента за оставането на Тачо, продуцентите все пак спазиха правилата и го изгониха.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/TqxPFuf6lBE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *