Зорница Линдарева през сълзи: Всички мъже се отнасят с мен така

Зорница рев след шавмараТачо не ме удря за пръв път, призна Зорница Линдарева, когато след злощастния инцидент част от съквартирантите я наобиколиха да я утешават.

Като се напиеше и ме удряше. Няколко месеца живях с него има лошо пиянство. Затова и се разделихме. Аз не можех повече да го търпя и да търпя унижението.

И сегашният ми също ме удря като се напие, проплака тя в обятията на съквартирантките. Когато беше изправена на разпит в изповедалнята обаче, тя отрече  да е казвала такова нещо и се извини, че не помни какво е говорила. Тачо не ме е удрял друг път, това беше първият, излъга смело тя. Ники Кънчев я призова да говори истината и да уточни кога е лъгала – в Къщата или сега. Моделката се пообърка и обясни, че като се напие, Тачо ставал агресивен и чупел предмети. Разярявал се и хвърлял чаши, чинии, дори й счупил една доста ценна ваза.

По увъртането и сведения надолу поглед си личеше, че спестява истината, но никой не знаеше каква част от нея спестява. Тя или се плашеше от отмъщението на семейството после, или се срамуваше да не се изложи пред цяла България и пред скъпите си родители, че я бият като тъпан, а тя търпи и прибира в дома си ту един, ту друг женен неудачник, когото да утешава, а той да я ползва като боксова круша.

Отново с голяма доза несигурност и опит за измъкване тя не отговори пряко на въпроса дали иска Тачо да бъде изгонен от предаването заради постъпката си. Щом така пише в правилника, трябва да се спази правилника, каза тя. Самата аз не искам обаче той да бъде изгонен заради мен. В Къщата му е интересно, дошъл е да спечели, така че нека се върне.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *