Шок! Графа спи с Индира от Къртицата

Графа ИндираГарафа  открил Индира  преди пет години в столично заведение на сцената, бил пленен от професионализма й и я поканил да танцува на концерта за връчването на музикалните награди на известно столично радио.

В началото отношенията между тях били само професионални, но години сериозно приятелство и чести ангажименти заедно, двамата се сближават повече от допустимото, твърдят негови колеги.

На всички свои участия Графа задължително бил придружаван от екзотичната палавница под прдлог, че тя ще танцува на концерта. Оказва се, че танцува не само на концерта, но и в леглото му.  При пътуванията им из различни градове на  страната,  те винаги се настанявали в съседни стаи, твърдят  очевидци. Танцьорката с узбекистански корени не спирала  да флиртува с певеца при всяка възможност, а някои я виждали как рано сутрин се измъква тихичко от стаята му, твърдят потресени  свидетели на забранената им любов. Това е втората извънбрачна връзка на изпълнителя, който иначе се прави на примерен съпруг.

Преди време Влади Ампов  имаше закачка  с красивата си млада  колежка Михаела Филева. Любимката на тийнейджърите, която се появи от нищото и стана известна след музикално шоу  и баладичният певец  имали много гореща и краткотрайна авантюра преди една година, но навреме се спрели и в момента не поддържат никакви отношения.

Интересното в случая с Индира е, че жената на Графа – Мария я харесва и  не се притеснява от нея като съпурница, защото съпругът й се кълнял, че отношенията им са само професионални. В същото време тя се забърка пред цяла България с Боби в „Къртицата“, двамата правиха се*с пред всички и това окончателно разсея подозренията на Мария.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/xDVDXrveY_s

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *