Венелин Петков бесен на Николета

Николета голШефът на „Новини и актуални предавания“ в Би Ти Ви  Венелин Петков бил повече от бесен, че  предаването „Папараци“  тече в неговата сериозна медия.

Договорката с екипа на Иван и Андрей станала зад гърба му, защото предаването било в графата „Развлекателни“.

 На следващия ден след излъчването на телевизионната боза, той бил като буреносен облак и веднага  се завтурнал към офисите на големите шефове. Там той заявил  категоричното си неодобрение подобно недоносче да тече в ефира и да размахва компромати и намеци по адрес на други хора, без значение какви са те.

Венелин по принцип никак не обичал  подобни жълти формати и смятал това за уронване на престижа на телевизията и  крайно несериозно предаване, но след първия брой на въпросното чудо на жълтата публицистика,  нервите му хвръкнали  до небесата.

Освен против жълтия и несериозен формат, Петков заявил, че е категорично несклонен и твърд противник на лица като Николета да се налагат в ефира като журналисти и то разследващи, при положение, че в неговия екип имало хора, които са преминали през дългогодишни специализации и обучения и са готови да водят подобно недоразумение на журналистиката поне без да заекват и да кокетничат със зрителите.

Бившият на Гена Трайкова не можел да се примири и с високото възнаграждение на Лозанова. Имаме репортери, които са по цял ден на улицата, имаме хора, които правят разследвания и разтърсващи предавания, а тази е реално  само четец на предварително  написан сценарий и даже не го чете като хората, беснеел той.

Големите шефове го успокоили, че проектът е пробен и бъдещото на Николета в него все още не е окончателно.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/enuN5MxrC9g

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Срам, низост, омраза. Мащехата се гаври с детето на най-важния за него първи учебен ден, че обувките му трябва да са по-нови. Опусумите са за съд, а роденото и нероденото дете, на чиито гръб измъчиха ефира, се нуждаят от защита. Опосумската простотия е без дъно.

  2. Прав е да се срамува. Кое предаване има само четец, освен новините? И кой използва предаване за лично отмъщение?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *