Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Венелин Петков и Гена Трайкова отново в любовна афера

Водещите на Би Ти Ви възобновиха „познанството” си

Венелин Петков и Гена Трайкова са нагледен пример за това колко е вярна поговорката, че старата любов ръжда не хваща. Шефът на Би Ти Ви новините и бившата му изгора напоследък пак са нонстоп заедно, дори и в извънработно време. Папараци ги засякоха тези дни да си споделят най-съкровени неща в кафене в центъра на София. Разговорът им бе толкова емоционален, че се стигна и до сълзи.

Венелин Петков и Гена Трайкова

Венко и Гена приседнаха в заведение, недалеч от службата и си казаха какво ги тормози. Водещите на Би Ти Ви новините се задържаха на масата около час, като впечатлиха останалите клиенти с еднаквия си стил на обличане. И Петков, и Трайкова носеха тъмни спортни якета. Те сякаш се бяха уговорили предварително как да се пременят, за да са в тон.

Всички в кафенето забелязаха колко угрижени са двамата телевизионери. Особено Венелин, който наскоро бе повишен в шеф на информационните емисии и публицистиката на частния канал. Журналистът на няколко пъти се хващаше за главата, а от очите му аха да текнат сълзи. Колежката му се опитваше да го успокоява, но в определени моменти и нейният поглед се навлажняваше.

Какво ли ги мъчи, недоумяваха персоналът и клиентите на заведението. Някои от присъстващите на изумителната сценка стигнаха до извода, че Петков вероятно не издържа на многото работа и напрежението, стоварили се над главата му, откакто е станал голям началник. А от съчувствие към мъките му Трайкова също изпаднала в мрачно настроение…

Имаше и такива, които предположиха, че двамата телевизионери са изяснявали личните си отношения. Венелин страдал, защото още обичал Гена и не можел да преодолее разпада на двойката им.

Подобно разсъждение не е лишено от логика. В коридорите на Би Ти Ви напоследък се шушука, че Петков изпаднал в дълбока депресия още когато видял снимки на блондинката с новото й гадже Иван Георгиев. Тук му е мястото да припомним, че неотдавна професионалисти заснеха Трайкова и по-младия й колега на романтичен воаяж в Гърция.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *