Иво Аръков: До края на живота си няма да слушам Веско Маринов

Иво лежи изповедалняЖестока гавра спретна Брадърът на Иво Аръков.

Актьорът отиде в изповедалнята да помоли за малко алкохол и храна, защото искал да почерпи за рождения си ден, но гласът зад кадър го отряза, че са наказани, изяли са си бюджета и един рожден ден може да се посрещне с безалкохолни и бисквити и не е задължително да се леят питиета.

В този момент Големият брат идея нямаше колко е прав и какво ще се случи, след като достави бира, вино и уиски. Аръков сви рамене и каза, че не държи особено на рождения си ден, няма голямо значение, но хората го поздравявали и той нямал с какво да ги почерпи. След което се върна в леглото си и по навик проспа целия ден.

От продукцията обаче бяха решили да го изненадат с парти вечерта и за да бъде изненадата пълна, той не трябваше да става свидетел на подготовката. Затова отново беше извикан в изповедалнята под предлог, че продуцентите искат да му пуснат за поздрав любимите му песни. За изненада на актьора от уредбата прозвуча гласът на Веско Маринов и неговата известна песен, свързана с рождените дни.

Това не ми е любимият певец, измърмори Иво, но покорно изслуша поздрава. За негова изненада песента започна отново, а после пак отново. Аръков нервно си запушваше ушите, правеше тъжни физиономии, блещеше се, ядосваше се, а накрая легна примирен на диванчето, преструвайки се на умрял от досада, докато свърши изпитанието. В същото време отвън течеше трескава подготовка за партито и когато затворникът беше освободен, той попадна сред възторжена тълпа, която пееше , свиреше и го поздравяваше.

Актьорът беше трогнат, но успя да измърмори – ако някой пак ми пусне Веселин Маринов, ще започна да пищя. Не искам да го слушам до края на живота си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/JR9YZ3Fko_s

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *