Явор Бахаров се Изгаври Жестоко с Жана: Дебела е, няма нищо женствено! Виж Тук:

Явор гавра ЖанаГлезеното момче на българския театър Явор Бахаров се изгаври с чувствата на Жена Бергендорф по най-ужасния и немъжки начин.

След като разбра, че певицата има чувства към него, той заяви, че изобщо не я харесва: „Аз съм бил с манекенки, със супер мацки, а тя е като издялана с тесла. Дупето й е дебело, чертите й са груби, сменя си настроенията и на всичкото отгоре няма изискан език. Няма вкус и към дрехите, облича се както й падне, а вечер ми се натиска…“, съсипа певицата комплексирания актьор.

„Не е мой тип и никога не бих могъл да имам връзка с нея!“ – добави той.

„Кой си ти бе! – изригна Евгени Минчев. Кой си ти, че да квалифицираш едно момиче пред цяла България. Като не я харесваш, кажи, че не те привлича и толкова. Какво си тръгнал да обсъждаш краката й, дупето й, дрехите й. Това е обидно и язък, че това слънчево момиче има истински чувства към теб и не е видяло какъв простак си“, изригна светският лъв.

В социалната мрежа хиляди избухнаха срещу Явор.

„Той не уважава жените и не знае как да се държи с тях! Но и те не го уважават, защото го напускат една след друга.

Неадекватно високото му самочувствие му пречи да види колко е хилав и жалък всъщност. Брат му е мъжкар, а той е обикновено ла*но!!!“, коментираха в сайта на Брадъра ядосани дами.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *