Българи, Мирно! Затаете дъх! ГЕРБ ПОКАЗВА „НАЙ-МИЛОТО СИ“ – Кандидата си за Президент! Виж Тук:

ЦецкаСред кандидатите на ГЕРБ за президент с най-големи шансове са Цецка Цачева, Йорданка Фандъкова, Димитър Николов и  Томислав Дончев! Това издаде наш сигурен източник от Бойковата централа. „Истината е, че ГЕРБ все още не са се спрели на едно от четирите имена окончателно и днес до късния следобед консултациите продължиха. А утре следобед Бойко трябва да излезе и да каже кой е техния човек“, разкри още нашия източник.

Тази огромна тайна почти срамежливо и невинно разкри и потвърди и зам.-шефът на партията Цветан Цветанов днес сутринта в студиото на bTV.

Ако започнем с Цецка Цачева, длъжен съм да кажа, че това е първата жена, която е избрана за председател на Народното събрание. Много е добра като оратор, чудесно  се вписва и контролила сложната политическа ситуация, която се случва през последните години в парламента.

Йорданка Фандъкова пък е най-уважаваният политик към настоящият момент /Ха, ами с Борисов какво стана?! б.а./  изключително  отговорна, доказан кмет на София и управленец, в чиито ръце столицата разцъфтя!

Томислав Дончев също беше много добър кмет на Габрово, а след това стана човекът, който успешно привлече еврофондовете у нас и работи прекрасно с тях, като преди това разблокира дефицита, който ни оставиха Станишев и Орешарски.

А Димитър Николов е човекът, който направи Бургас най-добрия град за живеене, след като морския град беше западнал при управлението на БСП!“

С тази прочувствени слова и хвалби, Цветанов описа възможните кандидати като ангелчета небесни и като хора, за които ако не гласуваш, ще съжаляваш цял живот.

То наистина да ти се доплаче от умиление. Цецка ли, Данчето ли, Митко, или Томислав. А не може ли и четиримата да си ги изберем за президенти!?

Ние няма да правим характеристика на кандидатите, тъй като не искаме да противоречим на Цв. Цв., който сякаш им теглеше прощално слово, или предстоеше да ги награждава с орден „Стара планина“ пред строя за заслуги към партията и родината, или по-точно само към партията.

Но с право ще попитаме, поне този път искрен ли беше Цветанов?

Или с поредната информация, която той и Борисов пускат в публичното пространство целят пак да подхлъзнат народа на динена кора ден преди да се каже съкровеното име на кандидата.

Защото както Цветанов твърди, че е извадил четири аса на масата, така и може да се изметне и да се окаже, че е блъфирал, а в неделя да посочи съвсем друго име.

Типично по герберски.

В тон с ретроградния Меркурий и черната Луна, с които се оказа че в ГЕРБ много се съобразявали.

И най-вече в тон с политиката на партията, която може да се сравни с балансиране стъпил върху мокър сапун в баня.

Но вече няма накъде.

Строй се, народе, преброй се!

И… застани мирно и не дишай! Защото ГЕРБ ще издадат в неделя най-милото си – кандидата си за президент!

А всъщност на някого пука ли му кой ще е? Аутсайдерите се правят на важни и си въобразяват, че все още са фактор – но им предстои да изтекат в канала на историята. Съвсем скоро! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. ПРИ ДЕЙСТВАЩИЯ ИЗБОРЕН ЗАКОН С ПОВЕЧЕ ОТ 2 МЛН. “ МЪРТВИ ДУШИ В ИЗБИРАТЕЛНИТЕ СПИСЪЦИ “ ГЕРБ ВИНАГИ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ.КАТО ДОБАВИМ АДМИНИСТРАЦИЯТА НА ГЕРБ,КУПЕНИТЕ ГЛАСОВЕ И ДР. ХВАТКИ , КАКТО И БИВШАТА ПАРТИЙНА ПРИНАДЛЕЖНОСТ НА Г-ЖА ЦАЧЕВА / СТАР И ИЗПИТАН КАДЪР НА БКП / ИМА ОЩЕ ДЪЛГО ДА ВЕГЕТИРАМЕ…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *