Лоша Прокоба Тегне Над Кака Лили, която Едва не се Преби на Бягащата Пътечка: Виж Тук:

Лили паднаСлед като не бе изгонена на първите номинации, Кака Лили се стегна и стана друг човек.

Всяка сутрин тя шета в кухнята, помага при готвенето, а след това излиза на двора и охотно се включва във всички разговори, като добронамерено дава съвети на тези, които са готови да я изслушат.

Вече няма помен от сънливостта й, охкането, пъшкането… Тя даже тренира усилено на фитнес уредите за пръв път в живота си и се старае да заякне, за да не се провали в следващата мисия.

На водещата обаче не й върви.

Възмутена от изказването на Миглена за Ирина, тя сподели на ухо на Кака Лара, че първия път я е номинирала, но сега я пожалила. „Сега обаче, след като чух какво говори за другите и се сблъсках с огромната й злоба, още в понеделник ще я посоча за изхвърляне“, закани се пълничката Лили.

В този миг прозвуча гласът на Големия брат и той наказа всички с орязване на бюджета, по причина, че нарушили правилника с това, че обсъждали номинациите. „Не исках, не знаех, простете ми“, разплака се водещата и от мъка отиде да тренира.

Лили ранаТам обаче микрофонът се заплете в обецата й, тя се опита да го оправи, но от рязкото движение залитна и падна върху бягащата пътечка.

Удари се доста лошо и се наложи да викат лекар. Лили дори за миг изгуби съзнание, докато Ути я вдигаше.

Цялата къща изрази съчувствие, засуети се край Лили, успокои я за бюджета, а само Миглена Ангелова мина край нея и ехидно каза: „Ей, голяма си хитруша. Заради едните номинации се престори, че падаш!“

Лили отново се разплака – този път не толкова от болка, колкото от обида.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *