Пластичен Хирург Обезобразил Лили Вучкова! Виж Тук:

ЛилиПреди години Кака Лили беше секси и сочна красавица и доста татковци въздишаха по нея, а момиченцата искаха да са нежни и хубави също като Каката.

Докато беше водеща на  „Милион и едно желания“ тийнейджърките си мучтаеха, когато пораснат, да имат нейната външност, както и нейната професия на фея. След участието на Лили във „ВИП Брадър“ обаче едва ли ще се намери и една зрителка, която да е изразила мерак да прилича на нея.

Причината е в пластичния хирург, при когото преди време водещата отишла  да се подмлади, а той направил сериозен гаф.

Пишман-хирургът опитал не само да я опъне, но и да повдигне скулите й, понеже лицето на Каката било закръглено.

В опитите си да я  върне към красивите години и да я направи по-млада, лекарят обаче здраво оплескал нещата и направил разрези по бузите на Вучкова от крайчеца на устните, та чак до края на скулите. Разрезите се получили по-дълбоки от очакваното и засегнали не само кожата, но и плътта. След което не могли да заздравеят правилно и сега вместо трапчинки, Лили има дълбоки резки  на бузите си, които правят лицето й да изглежда като маска.

Нейни близки споделят, че бившата детска водеща изпаднала в шок, когато свалили превръзките й, но вече нищо не можело да се направи. Лекарят заявил, че не иска да я реже повече, заради опасност белезите да станат още по-дълбоки. Друг пък обещал да я оправи, но срещу много пари.

Вучкова обаче вече била така наплашена, че отказала да легне под ножа втори път.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/5UpDW0JjqkU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *