Антон Стефанов падна на колене и ПРЕДЛОЖИ БРАК НА МИГЛЕНА! И… ето какво последва: (УНИКАЛНИ СНИМКИ) Виж Тук:

Миглена чалгаС неочаквано предложение за брак започна днешното предаване  на „На кафе”.

Антон Стефанов изпълни заканата си и накара Миглена Ангелова да му каже  „Да” в ефир. Зрителите онемяха, циркът беше на висота, а  Гала пърхаше от радост, че събира две влюбени сърца и то на живо в своето студио.

След като победителката във „ВИП Брадър” влезе за интервю при Гала, издокараният специално със смокинг и папийонка журналист се насочи към нея, падна на колене и патетично каза: „Възхитен съм от теб, от поведението ти, от достойнството, което излъчваш и от любовта, която извира от сърцето ти!”.

И докато Ангелова мигаше смутено, Антон измъкна от джоба си кадифена кутийка и сложи  на пръста й имитация на златен пръстен с диамант. Устатата водеща така се шашна, че не успя да каже нищо, а ръцете й се разтрепераха от изненада и вълнение.

След цели 3 минути, все пак дамата в червено се окопити и  отговори с „да” на предложението  на Стефанов за женитба.  Двамата даже се разцелуваха в ефир на фона на бурните аплодисменти в студиото. Чак след тържествената церемония победителката седна на стола да й вземат интервю, но в началото гласът й видимо трепереше.

Миглена не очакваше подобен цирк и то в пряк ефир, и се развълнува здраво!

Завистници обаче веднага засипаха форумите с възмутени постове: „Той не я ли знае каква е? Тя ще го смеле и ще го изплюе! Миглена има цели четири брака зад гърба си“ Мъжемелачка е! Язък за момчето!“, са само една малка част от коментарите на антифеновете.

Почитателите на Миглена обаче бяха повече и искрено я поздравиха за годежа, като й пожелаха предложението за брак да се превърне в сватба и двамата със Стефанов да си живеят дълги години щастливо и безоблачно!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *