ЗАЩО СЪКВАРТИРАНТИТЕ ЗАБИХА НОЖ В ГЪРБА НА КАКА ЛИЛИ?! Истината ще ви Разтърси! Виж Тук:

4

Лили Вучкова

Бившата водеща на детски предавания кака Лили бе почти единодушно номинирана да си ходи от ВИП Брадър.

Причините, които изтъкваха съквартирантите, бяха основно две. По-възрастна е от нас и не се вписва в колектива. И втората – капризна е, прави се на примадона и й носят специална храна.

Странното е, че Вальо Михов е връстник на Лили, но само един го посочи за изгонване. Той заема висок пост, в Къщата е с привилегии,  има собствена спалня и никой не смее да го пипне с пръст. Но по-важното е, че участва в среднощните купони, пие наравно с останалите и е „техен човек“. Кака Лили пък не пие, не пуши, не създава конфликти, не участва в интригантски групички и това се тълкува от останалите като достатъчен факт за излишност.

„Не е интересна, никога не взима инициативата“, нападнаха я младите петлета в къщата. Е как да им стане интересна? Като започне да ходи на ръце, да удря с тигана другите по главите, или да тича от ъгъл в ъгъл и да клюкари де що свари. Тогава като нищо ще стане суперинтригуваща, но пък ще я обвинят, че е злобна.

Явно младите в къщата са егоисти, смятат, че цял живот ще си останат на по 30 и най-много на 40 и… по принцип са застраховани от всякакво остаряване.

Още първия път, когато кака Лили си получи храната в изповедалнята, кротко обясни на скупчените в кухнята любопитни „звезди“, че има болна жлъчка и е на специален хранителен режим. Това не е мой каприз, а просто лекарско предписание, каза извинително тя.

Другите уж кимнаха разбиращо, уж схванаха какво им говори. Но след пет минути забравиха, или се направиха, че са забравили. До един седмината души, които я номинираха, изтъкнаха причината, че не е честно да има отделна храна в хладилника за друг играч.

И го направиха толкова убедително, толкова  възмутено, че чак зрителите им повярваха.

Да, те са млади и не знаят какво е жлъчна криза. Спазва се жесток хранителен режим, който е предимно от плодове и зеленчуци, тъмен хляб, леко пилешко месо или риба и горе-долу ядеш само това. Едно малко отклонение от режима може да предизвика такава жестока криза, че болният да вие няколко часа от болка.

В кошницата на Лили няма сьомга, няма трюфели, няма торти, бонбони и суши, каквото ядеше в Къщата Евгени Минчев миналия сезон, а само зеленчуци и бяло пилешко месо. Но това беше причина да я заклеймят като капризна и да я обявят за примадона.

Лили наистина не е интересен играч, но можеха да я номинират само за това. Някак е нечестно да посочиш с пръст някого, само защото е болен. И защото, като по-слаб и уязвим, трябва да си тръгне, за да останеш ти.

Но пък българинът не е толерантен, българинът предпочита да излъже, вместо да каже истината, а ВИП българинът е пълен лицемер и… направо да си го кажем – пълен боклук!!! И е готов да лази върху трупове в името на една нищо незначеща победа.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

  1. Не я разбирам аз кака ви Лили – толкова много оплаквания има, толкова силен физически (за душевния да не говорим) дискомфорт изпитва – очите й се възпалиха, не може да спи, жлъчката, това, онова – и от какъв зор е влязла във Вип брадър? Не е ли знаела, че в Къщата комфорт няма, лично пространство няма, удобство няма?! Ами да беше попитала, преди да подпише договора с многото нули! Чудя се и не мога да се начудя как се продават тези хора и струва ли си, дори за много пари?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *