Шок! Тачо пак изневери на Жени Калканджиева!

Жени КалканджиеваС брака на Жени Калканджиева и Стефан Манов – Тачо май окончателно е свършено. Въпреки че красавицата му прости сериозната  забежка с моделката Зорница Линдарева, Тачо не си взе поука и се метна върху  нова красавица. Дали, за да дразни жена си, или за да угоди на новата си любов, той смени статуса си във Фейсбук от „женен“ в „обвързан“. Но обвързан не  с Калканджиева, а с нова красавица.

Поредната му забивка се казва Антония Русева. Тя живее в  Будапеща, а с  какво се занимава и къде са се засекли и запознали не става ясно.

Паметливи обаче се сещат за думите на Зорница Линдарева в „Горещо“ преди месец и половина, където тя каза, че Тачо може би няма да бъде нито с нея, нито с Жени Калканджиева. Докато изглежда, че двете се караме за него, той може би ще си избере трета. Линдарева или е пророк, или е знаела, че временният й любим проявява интерес и към Антония.

Жени КЖени и Тачо се събраха преди няколко седмици, за да отворят нова глава в семейния си живот и най-вече заради малкия Жорко. Тогава миската призна, че му прощава изневерите, че всъщност във всички семейства хората си изневеряват, но по-важно е да съхранят съюза си в името на детето. Тя беше щастлива, че му е простила и че той се е върнал при нея. Тя буквално забрави, че той се изнесе с любовницата си през лятото на гръцки плаж, а тя остана да бърше сълзи, унизена и оскърбена.

След много разговори те решиха да размислят за бъдещето си и дали ще могат да продължат заедно.  Тачо бе прокуден при родителите си в Испания, но вместо да го удари на размисъл, той го ударил на нова любов. Жени не знаеше за  поредното му завоевание  и си го прибра.

Сега колегите й не само я съжаляват, но и горещо й препоръчват да остави този мъж, който няма да се промени и ще я наранява цял живот. Мия Сантова пък често я замества в телевизията и води предаването сама, докато Калканджиева мине през страданието и най-после се откаже от надеждата да живее с Тачо и той да не я прави за посмешище непрекъснато..

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *