Шок! Тачо отива в клиника за алкохолици!

Тачо изповед1Тачо отива в клиника за алкохолици!

Това е най-новата клюка, който обиколи медиите в най-различни вариации. Криещият се от камерите мъж, който внезапно се взе насериозно и започна да наподобява с държанието си това на Пацо, сега пък се бил засрамил от държанието си.

А корабчета някъде да плуват?

Вечерта преди това  съдбоностно решение Тачо  прекарал доста напоително в няколко столични заведения в компанията на приятели, сред които дъщерята на Митко Цонев Деси и певицата Йоана, неизменен посетител на скъпите кръчми и яките напитки.  Там Тачо уж  вдигнал  последните си наздравици, след което решил да става нов човек.

Съпругът на Жени  взел решение да се отърве от зависимостта си от алкохола в последните си минути в Къщата, когато е видял на екрана краткото видео с част от запомнящите се негови култови и истерични „изпълнения”.

Той е бил особено шокиран от кадрите, които са го показвали като зачервен бабанка с мътни от алкохола очи, скандалджия и жалък образ, който троши, крещи, удря шамари и плещи глупости – общо взето в доста нелицеприятна светлина. Стефан се имал за симпатичен, неустоим младеж и това, което видял, никак не му харесало. Въпреки  че все още не го е признал на глас, Тачо е решил да запази брака си и противно на слуховете няма никакви намерение да се развежда с нея.

Той щял да мине курсове по овладяване на агресията едновременно с лечението отзависимостта от алкохол. Кой знае защо обаче никой не вярва в добрите му намерения.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *