Бориса изпапка парите на Андрей

Бориса адвокатБориса Тютюнджиева неочаквано намери мъжа на мечтите си и първото, което направи е, да му изяде парите. В буквалния смисъл на тази дума. 

Откакто е с подплътения добре финансово  опосум, моделката е забравила за килограмите и за строгите диети, на които безпощадно се  подлагаше години наред. След стана ясно, че очилатият продуцент без продукция й е в кърпа вързан,  Бориса  си отпусна душицата и най-вече коремчето и преоткриа много от кулинарните изкушения, които преди подминаваше с презрение и се правеше, че не ги вижда.

Малко след края на „Къртицата“  Андрей и Бориса изненадващо за зрителите  се залюбиха. В началото се опитваха да скрият този факт, но постоянните им пътувания до екзотични дестинации из цял свят и снимки оттам издадоха за връзката им.

Бляскавите софри, на които Арнаудов води изгората си постигнали не само желаната романтика, но и смяната на половината гардероб на моделката. И то не заради капризи и да е в тов д модата, а защото дрехите й не й ставали, а дънките и джинсите изобщо не можели да се закопчеят.  Арнаудов така е угоил любимата си, чце ткя ставала по-пухкава и от разбита сметана.

Типично за една щастливо влюбена  жена, Тютюнджиева си е хапнала с апетит през последните месеци, наваксала всички пропуски  и е качила близо десет килограма. Това пък е повод Андрей да се чувства спокоен, че приятелката му е само негова и няма да има  толкова обожатели, колкото преди.

Въпреки че е само  на 23, Бориса пък е твърдо решена, че вече няма защо да флиртува и търси други мъже, след като Андрей я харесва такава, каквато в момента е. Двамата сериозно говорят за брак и дете, което пък ще я накара да се закръгли още повече, но на нея не й пукало и  омитала цяла тава мусака на ден.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/KFuCE5gNnXI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *