Шок! Сашо Майонезата тръгна с четири бодигарда! Вижте защо!

Сашо-грозенЦарят на лютениците и бурканчетата със смеси за мазане и светски плейбой  Сашо Майонезата се е панирал от няколко поредни заплахи за живота си.

През  последния месец бившият на Елен Колева получил анонимни писма, в които му „обещавали“, че  ще бъде отвлечен.

Макар и никой да не предупреждава предварително жертвата си, а направо си я отвлича, уж смелият Найденов взел доста навътре  писмата. Досега го пазеше само шофьора му, който имаше официално статут на  охранител. Сега обаче около него се навъртат  четирима яки момци и се оглеждат на всички страни, докато техният „наемател“ работи, или обикаля нощем заведенията.

Александър Найденов смята, че го заплашват негови длъжници, но не знае точно кои.  „Дал  съм над 11 милиона  на фирми и на свои приятели. Даже не пред нотариус. Колко му е някой да ме гръмне и да се отърве от дълга“, жалвал се той на най-близките си.

Другата версия е, че го дебнат от компанията, с която пиян се сби в тузарския ресторант на хотел „Анел“, където прокурор празнуваше рождения си ден. Подпийналият бизнесмен започнал да се занася с дама от празнуващите, кавалерът й скочил да я защитава и накрая настъпило всеобщо меле, а Сашо бил изгонен позорно от ресторанта.

Като последен удар  Комисията за защита на конкуренцията му наложи санкция в размер на  253 960 лв. за заблуждаващата потребителите реклама на фирмата му „Олинеза“. Проверката бе направена по донос от конкуренцията –  производителите на майонезата „Краси“.

Все още у нас отвличат бизнесмени, но аз съм взел мерки, категоричен е Найденов, който също ходи с пистолет за самозащита.

https://youtu.be/FeWrvMtSMgY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *