Янка Рупкина заплаши, че ще се самозапали, ако не получи пенсия

Янка РупкинаЯнка Рупкина обяви неочаквано и сензационно, че може да се превърне в поредната жива факла в България.

Наподната певица каза, че  е бясна на държавата и в момента получава минимална пенсия за старост . „Силна жена съм, мога да се боря,  мога и да се запаля пред Народното събрание, така няма да реша моя проблем, но ще реша проблема на колегите си. Единственото, което ме спира , че имам имам внучета, обичам ги, обичат ме и засега не мога да им причиня тази мъка и този срам“, каза Рупкина в ефира на Нова телевизия.

Голямата народна певица, призната в цял свят коментира, че министърът на културата Вежди Рашидов трябва да реши проблема с нейната пенсия и каква трябва да е по размер тя. „Ако той реши, че заслужам, след като съм пяла цял живот на какви ли не сцени, нека да ми я дадат. Имам семейство. Имам нужди, не мога да живея без пари.

Аз не моля, не се кланям. Написала съм си молба и съм я входирала. Ако я уважат, добре, ако  не я уважат, ще им благодаря с достойно вдигната глава въпреки всичко. На  тази държава аз съм дала времето си, таланта си, буквално себе си“,  каза огорчено Янка Рупкина.

Хората грешно  си мислят, че  съм милиардерка. Наисина аз съм спечелила много пари, но те не са влезли в моя джоб, а в джобовете на разни дирекции, а после на организатори и продуценти, обясни още именитата българка, като отново подчерта, че проблемът  е с всички изявени певци и артисти и той трябва да се реши веднъж завинаги, а не държавата да ги принуждава да станат просяци.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Моите уважения за всички творци но те години получаваха хонорари от 2000 лева когато една нова кола струваше 4000,пазаруваха от кореком,обикаляха света с една дума си живееха живота.Проблемът е че от взетите от тях пари нищо не е влизало в държавата а сега искат от държавата .Е от къде?Да си търсят пенсията от концертна дирекция и от тези които ги водеха по света.Баба Гина която е стояла 8 часа до струга и сега взема 200 лева с какво е по долу от певачките?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *