Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Чичото на Янка Рупкина заклал депутат – измамник

Янка Рупкина

Чичото на народната певица Янка Рупкина заклал безмилостно депутат – измамник, който го накарал да му работи и след това не му платил. За прегрешението си мъжът изкарал девет години в затвора. За тези спомени от детството си разказва самата Рупкина, която прослави родината с участията си в „Мистерията на българските гласове” и трио „Българка”.

Трагичната история на чичото Иван започнала, когато народният представител се спазарил с него да му вдигне голям дувар /ограда/ около къщата. Иван се заел със задачата и извикал двама свои приятели да му помагат. Свършили работата както трябва, но когато дошло време за разплата, големецът погледнал отвисоко и заявил, че няма да му плати и лев за труда. Иван се почувствал поруган, но стиснал зъби и вместо да се извинява пред приятелите, продал кравата си, за да може да им плати надниците.

Нож и пищов

По – късно взел решение да си отмъсти сам, защото нямало кой друг да му помогне. Причакал го скоро след това и го намушкал с нож, след което го думнал и с пушката си. В съда приятелите му се опитали да минат с версията, че Иван стрелял по някакво животно, но без да иска улучил депутата. Тогава обаче чичото на Янка станал и пред слисаните погледи на съдиите заявил:

„Аз го претрепах, защото се поруга с мен и с достойнството ми. Погази всичко човешко в мен”

Сега Янка Рупкина смята, че чичо й е постъпил много жестоко и навярно не е трябвало да прави така. От него обаче тя се е научила да не се плаши от нищо, но и непрекъснато да бъде нащрек, да има „уши и очи на гърба си”. Поради това станала страшно силна и откъдето и да мине, разваля всички магии.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=3pv1iNn2M4w

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Чичото на Янка Рупкина заклал депутат – измамник

  1. vlastna Отговор

    24.05.2012 в 23:57

    Браво на чичото….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *