Тачо проговори за боя в Студентски град: Десет гарда на Петко Димитров ме пребиха!

Тачо крясъци ЛюдмилаТачо обвини охраната на „Клуб 33“, собственост на Петко Димитров,  в зверски побой и каза, че ще си търси правата.

Не е имало никакво мирно извеждане от клуба, както се опитаха да го представят, а си имаше истински бой, буквално ме смляха, изскимтя половинката на Жени Калканджиева.

Вярно е, че бях развеселен, вярно е, че се полигавих малко, за което съм готов да се извиня. Там гостуваше диджей Дамян и аз поисках четири пъти да ми пусне една и съща песен. Той я пусна три пъти, а на четвъртия каза писна ми, дай сто лева и ще я пусна. Аз му казах, че пари няма да давам, защото  съм похарчил хилядарки в тоя клуб и да, посегнах му, а той се развика по микрофона да ме изхвърлят.

Веднага ме обградиха десетина гардове. Двама ме хванаха за ръцете да не мърдам, а другите започнаха да  ме удрят навсякъде – по бъбреците, по главата, даже ме ритаха в краката. Някой от тях ми нанесе жесток удар с юмрук в лявото ухо, с което досега изобщо не чувам. После бандата охранители ме извлече навън и ме изхвърлиха от кръчмата, жали се Тачо.

Той отишъл до съседния бар, където имало негови приятели и заено отишли в „Пирогов“. Там имаше опашка, но хората ме познаха и ми отстъпиха реда си. Сега имам и медицинско за нараняванията си.

Аз не казвам, че съм невинен, бях си пийнал, но можеха просто да ме изведат навън. В това заведение аз само за един месец съм похарчил няколко хиляди лева. Като искам една песен, не е кой знае какво, могат поне да ми я пуснат. Учуден съм от наглостта на охраната, която твърди, че не са ме били. Да ми би да съм се халосал по ухото сам, възмущава се Тачо.

Той обвини Петко Димитров, който е собственик на заведението, че наема охранители, които си превишават правата и бият зверски мирните посетители. Знаете, че преди време така набиха един полицай и по-късно той почина, припомни Манов.  Охранителите по кръчмите трябва да си гледат работата като хората, а тя е да съблюдават за реда, а не  да са платени биячи на комплексирани кръчмари, като Димитров, категоричен е набитият позорно Тачо.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Той посегнал да бие диджея, а те що му посегнали :) Е да те оставят да са правиш ти на мутра на диджея ли бе пиянкааа ???? еба ти наглия шоп… !!!

  2. Как жена като Жени живее с този нагъл постак, не разбирам. И как само в тази кръчма оставил 3000 лева за месец пак не разбирам. А кой дава пари на това човекоподобно пак не разбирам

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *