Шок! Изникна нова любовница на Немцов, която претендира, че тя е официалната, а Анна била само за забавление

Немцов любовницаОфициалната любовница на убития Борис Немцов — 31-годишната Замира Дугужева с гальовен  прякор , измислен й от него  „кавказкото котенце“  заяви, че съперницата й Анна Дурицкая е самозванка и се  срещала с влиятелни мъже само за пари.

Буйната кавказка каза, че  за това как украинският фотомодел живее, й е разказал самият Борис.

Според Замира, Немцов я уверявал, че  между него и това момиче няма нищо сериозно, защото то  спи и други богати мъже за пари. Дугужева смятала, че Немцов само от време на време прибягвал към услугите на Анна и си плащал за това.

Той се срещаше ту с нея, ту с мен, имаше паралелна връзка и от това ме болеше. Казваше ми, че тя си почива от време на време с влиятелни хора и гони своята цел. Аз обаче се проявих като ревнивка и не му повярвах, че са само приятели.

Претършувах  „Инстаграм“ и намерих в профила й снимка, на която тя се е разположила в луксозния  апартамента на Борис.  Веднага й оставих съобщение: „О, знаменитото легло на Борис. Зная го.  Много хубава снимка“. Така й дадох  да разбере, че не е единствена, но тя май изобщо не се разсърди, разказва Замира Дугужева.

Въпреки че Немцов ходел с много жени, като за част от тях се женел, а други му били официални метреси, той бил щедър към всички. Купувал им скъпи подаръци и ги глезел. Дори не ги забравил в завещанието си. Наред с четирите му бивши съпруги и петте деца, за всяка любовница е предвидено по нещичко, което той й оставя за спомен след смъртта си.

Никой не знае колко са на брой те, тъй като завещанието още не е прочетено официално.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *