Дичо стана татко, кръсти бебето Ариел

Дичо гМузикантът Дичо най-после сбъдна мечтата си и стана баща.

Приятелката му Карина, с която живее  заедно от седем години с кракти прекъсвания и забежки от негова страна, роди момиченце.

Бебчето е с типично дамски  манекенските мерки 3.50 кг. и 50 см и се чувства отлично, даже е демонстрирало на целия медицински екип силата на гласните си струни.

Дичо сподели във фейсбук, че смятат да кръстят момиченцето Ариел, защото се е родило в периода на зодия риби. Това обаче се оказа шега. Дичо и Карина все още крият името на бебенцето.

„Ееее, да ви се похваля, най-накрая и от мен излезе човек!“  Сега ми предстои  да бъда най-готиният татко на света!“, написа Дичо в профила си във Фейсбук, а Карина първа хареса поста му и добави, че е направил най-готиното бебе.

Дичо и Карина нямат брак, обаче си живеят като семейство от  дълги години и всяко лято стопанисват кръчма на морето.

Ние се чувстваме като  женени, няма защо официално да се женим, само за да угодим на хорските приказки“, каза преди време Дичо. „Каринчето винаги е искала да се види в бяла рокля, като всяка жена, но нищо чудно, може някога да стане. Сега той се е размекнал от умиление заради щерката и като нищо би изтичал до олтара, ако Карина го помоли.

Отвсякъде към щастливите родители валят честитки, но някои се дивят тихо, че името на бебето е по-известно като прах за пране, отколкото като приказна героиня и почти никой не знае как се казва Малката русалка на Андерсън.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *