Юксел Кадриев тренира карате за самозащита

Юксел Кадриев

Скандалният телевизионер Юксел Кадриев тръгна на тренировки по карате за самозащита, издадоха негови близки. Най – одумваният водещ на България сериозно се притеснявал за живота и здравето си, защото всеки ден очаквал да бъде атакуван от бившата си съпруга Бонка Георгиева.

Според свидетели, Кадриев посещавал редовноспортна зала на „Герена” три пъти в седмицата. Винаги се стараел да остане незабелязан, ходел с някаква стара кола, дегизиран с очила и шапка. В залата с огромно усърдие се стремял да научи всички хватки на киокушин – кай каратето, но въпреки това все още имал едва оранжев колан, което било една от най – ниските степени.

Кръвожадната Бонка Георгиева

Основната причина за ниския му ранг в йерархията на киокушин били множеството му служебни ангажименти, както и семейните драми, на които цялата държава стана свидетел.

Иначе от тренировките Юксел Кадриев печелил по няколко направления. Първо на първо, вече щял да бъде подготвен, ако неговата бивша жена Бонка опита да му скрои някой хитър капан, както го беше заплашила преди време. Освен това, движенията на каратето били особено полезни за раздвижване и много му помагали да се възстанови от операцията за дискова херния, която преживя преди няколко месеца.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=w_s7A8A1_Cs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *