Ужас! Майка изостави бебето си във входа на блок в Пловдив!

бебеДеветмесечно бебе бе забравено във входа на кооперация в Пловдив и намерено от притеснени съседи.

Хората изчакали майката да се появи, момиченцето плачело, понеже било гладно и накрая всички се принудили да извикат полиция и социалните служби. Детето е откарано в болницата и при прегледа е установено, че е в добро състояние, добре гледано, добре облечено и за него са се полагали грижи.

Чак в 4 часа сутринта бяха издирени родителите му. Майката  Лилия Д.  обяснила, че се разсеяла и забравила дъщеричката си във входа на блока, където не е ясно все още какво е правила.

Тя има три деца и е разведена, живее в близко до Пловдив село. Вчера тръгнала към града с количката с дъщеря си, но се прибрала сама. Няма обяснение защо детето е оставено там и как не е забелязала, че го няма. В момента тя живее с мъж на семейни начала, разведена е с бащата на бебето, а той пък я описва като лека жена. Била готова да тръгне с всеки, който й подсвирнел, затова и се разделили.

бебе

Обясненията й са неясни. В момента е арестувана за 24 часа заради проявена родителска небрежност и застрашаване на живота на детето си. Палавата дама е открита по сигнали на съседи, които познали бебето по снимката, публикувана в сайтовете. Полицаите събудили майката, която спокойно спяла, без да се сети, че едно от децата й липсва.

Другите деца били момчета и Лидия не им обръщала внимание, гледали ги родителите й. Към момиченцето обаче била по-грижовна.

В профила си във Фесбук тя написала, че е фенка на Николета Лозанова и дори има качени нейни снимки.

Тя й била идеалът за жена и пример за подражание.

Все още не е ясна съдбата на бебето и дали няма да бъде дадено на приемни родители.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *