Яна: Обещах на Петко да му родя дете

Яна влюбена до ушите в Петко, той се възползва от слабостта ѝ

Яна и Петко
Яна и Петко ще си правят бебе

Яна Акимова е лудо влюбена в Петко Димитров, коментират нейни колежки от танцовите ансамбли. Красавиците говорят, че заради бизнесмена е зарязала абсолютно всичко и на практика се е превърнала в негова сянка, готова на всякакви лишения и страдания, за да му угоди.

„Напълно ни отряза от тефтерчето си, вече нито се обажда, дори не говори с нас! Подочухме това – онова, спряла е да поддържа форма и напълно се е оставила в ръцете на своя герой. В нашите среди вече започна да се говори, че му е станала като истинска робиня, без свобода и човешки права. Вярно е и това, че Петко ѝ купува всичко и я гледа като писано яйце, но аз лично не бих се отдала до такава степен на който и да е мъж”, коментира завистливо колежка на Яна Акимова.

Яна и Петко
Яна и Петко

Момичета допълват, че имат сигурна информация за съглашение между Петко Димитров и Яна, според което в скоро време ще си направят бебе. Тези слухове извадиха на бял свят старите признания на бизнесмена, според които той от години не може да си намери вярна жена, с която да си добрува до дълбоки старини.

„Но все пак да прави каквото знае. Тя ни каза, че е обещала на Петко да му роди дете и съвсем е занемарила кариерата си. Определено има потенциал като професионална танцьорка, но изборът си е лично неин. Само че не ги виждам като семейство – тя с бебето на ръце, а той да фука по певиците в заведението по цяла нощ”

Любовта между Петко и Яна избухна по време на участието им в телевизионната сага „Денсинг старст”. Първи издадоха за щастливото събитие продуцентите на формата, които в същото време умело подкокоросваха новата двойка да се отпусне и да признае за чувствата си. Освен тях като новодомци се оформиха още 2 звездни двойки: Део и Елена, както и Ангел Ковачев и Дорина Стоянова.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=XBsPiZSm1c8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *