Ясновидка и Алексей Петров на едно мнение за отвличането на Лара

ясновидкаЯсновидката Николета направи сеанс в телевизионен ефир и каза категорично, че отвлечената Лара е жива и в момента я крият близо до София.

Изненадващо тя заяви, че вече е платен е откуп за нея, а сумата е от милион нагоре. Момиченцето щяло да бъде пуснато в срок от седмица до два месеца.Това не се виждало ясно и зависело от други събития, които пък още не са станали. Ясновидката призна, че майката и бабата на Лара са я търсили и тя им съобщила същото. Според нея хората, които имат пръст в отвличането били във властта и едновременно свързани с трафика на наркотици. Алексей ПетровТе са навътре и в политиката и в търговията с наркотици, заяви жената.

Едновременно с нея Алексей Петров, който вчера обяви, че знае доста по случая, но не са го разпитвали, бе извикан на разпит в следствието. Той обяснил, че в отвличането е замесена българска група и няма нищо с италианската и колумбийската мафия. Групата е доста близо до сегашната власт, свързана е с наркотрафика в България, детето е в страната и е отвлечено, за да бъде накаран Брендо да мълчи. При сегашните обстоятелства обаче, то ще бъде върнато, за да не доусложнява политическата обстановка. Петров заявил в следствието, че знае много повече, но поискал да даде показания пред трима прокурори, които да присъстват на разпита. Той добави още, че е започнал собствено разследване за покушението върху Златко Баретата, след като бе обвинен за поръчител.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Този изпърден задник…дет се мисли за яснонедовидка курволета…. е шарлатанин..и измамник… дори хуй през гащи не може да познае на коя страна стои

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *