Черната Златка стана „Мис Маймуна“!

Златка мис МаймунаВ Годината на маймуната, Златка Димитрова получи  „престижния приз“  „Маймуна на годината“ и веднага побърза да се похвали във  Фейсбук.

Безумната надпревара бе организирана он лайн, а бургазлийката  получи най-много гласове, които я изстреляха на върха за малко странния приз. Още по-безумното е, че Златка имаше конкуренция от много кандидат-маймуни, които също искаха да се доберат до титлата. На нея изобщо не й мина през ума, че подкрепилите я в гласуването го направиха с ирония и някои от тях наистина я смятат за маймуна, но не в шеговития смисъл, а в един малко по-различен…

Този приз обаче шашна  потребителите в социалната мрежа и те открито започнаха да се питат с какво се занимава елитът ни и що за конкурси се провеждат непрекъснато и се раздават титли на килограм. Кой изобщо номинира Плевнелиев и Фандъкова за най-красив мъж и жена на годината и по какъв критерий се състезават с току що прохождащата 17-годишна певица Гери-Никол.

Явно елитът ни съвсем е пощурял и важното е да има купони и титли. След наградата  „Мис Маймуна“, вече се очаква да се обяви Мис Фитка,  Мис Крокодил, Мис Носорог и даже Мис Пиги.

Кандидатки да се състезават винаги ще се намерят и зрелищата ще са налице.

Остава да се осигури и хляба, което е доста по-трудна работа.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *