Бум на Звездни Бебета у нас, Део чака мъжко!

бебеБум на звездни бебета се очаква тази година у нас.

Део пръв заяви, че ще става баща и пръв ще стане. Той и  половинката му Мариана са в очакване на своята първа рожба, за което блондинът не спира да се хвали. Той не пропусна да го направи и по време на раздаването на четвъртите хип-хоп награди, като пред всички сподели, че вече знае пола на бебето и  очаква момче. Рапърът горещо благодари на своята любима, като заяви, че много я обича и няма търпение да гушне бебето, което се очаква  да проплаче в края на пролетта. И Део все още щял да прилича на негов татко, а не на дядо му, както обичаше да се шегува водещият по-рано.

През тази година сякаш половината елит се е наканил да ражда.  Колежката на Део – Вики Терзийска, също е щастлива и чака първото си бебче.

Елена Йончева ще ражда всеки момент и то на 52 години!

Миската Ромина Андонова, която е чак в Тайланд, ще дари съпруга си Дарко с трето дете и заяви, че е готова да стане майкаи на четвърто. Двамата с македонския футболист имат много здраво семейство и са посветени изцяло един на друг и на децата си.

Бебета чакат изпълнителката Миленита и фолк певицата Сиана.

Радина Кърджилова пък ще дари любимия си Деян Донков с дългоочаквана рожба, а  моделката Ирена Милянкова се осмели да забременее за пети път и ще роди бебе от новия си приятел, след като се разведе с Росен – Чолата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *