„Възраждане“ Се ИЗГАВРИ С KOВИДИCTИТE! Партията призова Правителството да Затвори Границите на България за хора от „СвръхВаксинираните Западни Ковид Гета“

ПП „Възраждане“ призова правителството да затвори границите на страната ни за пристигащи от над десет западноевропейски държави, които държави са с повишена заболеваемост от Ковид-19, в режим на пълен или частичен локдаун са и реално са се превърнали в Ковид гета, се казва в прессъобщение на партията.

„Огромният скок на заболеваемостта през последните седмици в страните от Западна Европа и най-вече в тези от тях, в които ваксинираното население е над 85 %, налага правителството на Република България да предприеме незабавни действия, за да опази живота и здравето на българските граждани и да предотврати разпространението на заразата на територията на нашата страна. Във връзка с това „Възраждане“ призовава Кирил Петков да затвори границите на България за  гражданите на тези западноевропейски страни, които освен че са превърнати в свръхваксинирани концлагери, се превръщат и в ковидни гета на Европа.

Очевидна е  връзката между близо деветдесет процентовия дял на ваксинираното население в страни като Франция, Нидерландия, Германия, Дания и пр…. и сегашния огромен ръст на новозаболели и починали, който се наблюдава там. За сравнение в България, в която ваксинираните са под 30 %, броят на новозаболелите и починалите от Ковид през последните седмици намалява.

Очевидно е, че експерименталните течности, които са наречени „ваксини срещу Ковид-19“, не предпазват населението, а напротив – предизвикват ръст на заболеваемостта, с което се натоварва и здравната система в страните от Западна Европа. Точно поради тази причина ПП „Възраждане“ настоява да се вземат две неотложни мерки:

  1. Да се затворят границите на страната ни конкретно и само за граждани на десетте държави в Западна Европа, които са се превърнали в Ковид гета – Франция, Нидерландия, Германия, Дания  и др.

2) Здравното министерство да изготви протокол, който позволява на българските граждани, които са емигрирали в тези страни или в момента са там по лични и професионални дела, да се завърнат в България, за да се спасят от свръх ваксинираните западни концлагери – страните с висока заболеваемост от Ковид-19.

„Възраждане“ категорично застава зад това, че опазването на здравето и живота на сънародниците ни, както тези в границите на страната ни, така и на българите зад граница, които желаят да се завърнат и евакуират в България, за да се спасят, е първостепенна задача на всяко управление.

Във връзка с това правителството на Кирил Петков, което към момента управлява страната, е необходимо да затвори границите на България, която понастоящем  е с ниски нива на ваксинация и съответно с ниски и все по-намаляващи нива на заболеваемост. Както се вижда, в страната ни броят на новите случай намалява с всеки изминал ден за разлика от страните с висока ваксинация, които очевидно вече са превърнати в ковидни гета“, се казва още в съобщението. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

12 коментара

  1. С всеки изминал ден поддръжниците на Възраждане ще се множат, щото за разлика от всички останали той има куража да назовава нещата такива каквито са и го прави с блестящ език. Някой да не вижда разликата му с другите т.н. политици, да не изброявам имена, че и с кандидат президенти като Марешки, Валерката и осталая паплач.?

  2. а съм за понеже само ВЪЗРАЖДАНЕ КАЗВА ИСТИНАТА , и е крайно време държавата да е само за нас , а не да се командва с джойстик от европа или сащ

  3. ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ДА ЗАСТАНЕМ ДО ПП ВЪЗРАЖДАНЕ АТАКАМЯСТОТО НИ Е ДО БРАТСКА РУСИЯ

  4. САМО В РУСКАТА ВАКСИНА ИМАМЕ ВСЕНАРОДНО ДОВЕРИЕ НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ГЛУХИ

    • Виги Гр., не бъди толкова язвителна, ами се вслушай в другомислещите.Според мен ти си непросветена и неграмотна, щом веднага осъди без да си достатъчно информирана. Прегледай мнението на Люк Монтание за тези ваксини и тогава съди.
      Нищо лично, но злоба спрямо себеподобни е лош съветник .

  5. На никой не му пука, в какво имате доверие, вие непросветените и неграмотните. Ваксините затова са създадени, за да предпазват, да намаляват риска. Световната медицина го е доказала многократно. Избира е личен. Шанса, ако се разболееш и имаш хронични болести (които можеш да контролираш и да „управляваш“ до дълбока старост) да умреш от или със Ковид-19, няма никакво значение е голям, много голям. Фактите го потвърждават. А колкото до това, че „лудите“ в политиката им се ще, да експлоатират темата, за да трупат активи и електорат си е тяхна работа. Ние помним и Жорж и Волен, и опита на Валери и Марешки от по-ново време. Всички са преходни и нищожни – от тях нищо не зависи. Ще полудуват, ще изкарат някой лев, ще си оправят „положението“ и аут. Обществото не търпи много време такива паразитиращи „политици“ да ги омайват и да правят пачки на наш гръб. Бунището на историята е пълно с такива. Айде, не нам!

  6. Виги Гр., не бъди толкова язвителна, ами се вслушай в другомислещите.Според мен ти си непросветена и неграмотна, щом веднага осъди без да си достатъчно информирана. Прегледай мнението на Люк Монтание за тези ваксини и тогава съди.
    Нищо лично, но злоба спрямо себеподобни е лош съветник .

  7. ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ИЗБИРАМЕ С А М О РУСКАТА ВАКСИНА И Н И К О Я ДРУГА

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *